Scoatem pielea de pe pulpe cat mai bine(sa iasa intreaga),dezosam si tocam carnea.O amestecam cu ardeii taiati cubulete,ciupercile,smantana,potrivim de sare si punem putin cimbru.Apoi umplem pielea si ii dam forma de pulpa,le punem intr-o tava presaram putin cvimbru(cine vrea poate pune condimente de pui) si le dam la cuptor 25-30 de minute.Se serveste cu garnitura de legume la cuptor sau fierte(eu le-am servit cu cartofi fierti si deasupra am turnat sosul de la pulpe si patrunjel).
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii