autor:

Florenta Dinu

» » Fripturi

Pulpe umplute

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2011

Ingrediente
4 pulpe,o jumatate de borcan de ciuperci taiate,o jumatate de ardei gras rosu ,o jumatate de ardei gras galben(daca sunt mari,daca sunt mici puneti cate unu intreg),2-3 linguri de smantana,sare si cimbru.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Scoatem pielea de pe pulpe cat mai bine(sa iasa intreaga),dezosam si tocam carnea.O amestecam cu ardeii taiati cubulete,ciupercile,smantana,potrivim de sare si punem putin cimbru.Apoi umplem pielea si ii dam forma de pulpa,le punem intr-o tava presaram putin cvimbru(cine vrea poate pune condimente de pui) si le dam la cuptor 25-30 de minute.Se serveste cu garnitura de legume la cuptor sau fierte(eu le-am servit cu cartofi fierti si deasupra am turnat sosul de la pulpe si patrunjel).
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe umplute

Pulpe umplute

Se trage pielea de pe pulpe,taindu-se osul dar lasand o bucata mica de os(pentru a se putea apuca,se

13 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu carne
Pulpe de curcan umplute

Pulpe de curcan umplute

Spalam pulpele,dam pielita cu grija la o parte,taiem carnea de pe pulpe. Se scot atele si se taie

3 voturi    2 comentarii
120h
Fripturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe,o jumatate de borcan de ciuperci taiate,o jumatate de ardei gras rosu ,o jumatate de ardei gras galben(daca sunt mari,daca sunt mici puneti cate unu intreg),2-3 linguri de smantana,sare si cimbru.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

30 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de miel la cuptor