autor:

Sidy

» » Fripturi

Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2010

Ingrediente
8 pulpe superioare de pui, 4 ficatei de pui, 100 g cascaval, 1/2 ardei kapia rosu, 1 morcov, 20 g unt, 600 g cartofi, patrunjel verde, ulei de masline, 1/2 pahar vin alb, sare, piper, boia

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza.
Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine, apoi se prajesc. Se scot pe o hartie absorbanta.
Cascavalul se taie betigase, la fel si ardeiul kapia.
Luam cate o bucata de pulpa, o asezonam, radem morcovul pe razatoarea cu gauri mici peste pulpa si asezam cate o bucata din ficatel, cascaval si ardei.Rulam pulpa si o prindem cu scobitoare.
Asezam pulpele umplute intru-un vas yenna uns cu unt , adaugam vinul si bucati de unt deasupra pulpelor asezonate.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, pina se rumenesc frumos si capata o culoare aramie , apoi le intoarcem pe partea cealalta.
Cartofii curatati si taiati cuburi ii punem la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti, rasturman apa de pe ei, adaugam 2 linguri ulei de masline, ii punem pe foc 2 minute , adaugam patrunjelul verde tocat si ii amestecam prin miscarea oalei in sus si in jos.
Pulpele coapte le servim cu cartofii molcomi si cu salata verde.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus ,se pipereaza si condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
FICATEI DE PASARE LA GRATAR

FICATEI DE PASARE LA GRATAR

Ficateii de pasare se curata, se spala bine,se zvanta si se pun la marinat in sosul pregatit din

12 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    O minunatie.........

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    Tare buna mancarica...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    Bunut si molcut.Arata tare bine.Felicitari draga Sidy.Ai votul meu.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Delicioase pulpele cu cartofi,arata si foarte bine!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Foarte bun!!!

    • Fara foto

      constanta proca , 24 mai 2010

      Bine mai arata !

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Ingenioase si gustoase!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Ce bunatate, se potriveste de minune cu salata verde!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Bune, gustoase, aromate!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Minunate,ce ii mai rasfeti pe ai tai.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Ce aromate si ce bine arata!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 4 ficatei de pui
  • 100 g cascaval
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • 20 g unt
  • 600 g cartofi
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Alice85 (Chef de cuisine)

O minunatie.........

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui cu seminţe