Guliile se decojesc si se taie marunt; se toaca usturoiul. Se incing 2 linguri de ulei si se caleste usturoiul, apoi guliile si apoi se adauga putina apa. Se acopera si se fierbe inabusit 10min.; se condimenteaza cu sare, piper, boia. In sosul de legume se adauga smantana si sucul de la 1/2 de lamaie .Se paseaza cu mixerul si se adauga verdeata taiata fasii. Se pastreaza sosul la cald. Se sareaza si pipereaza feliile de carne si se prajesc in ulei. Se asaza pe farfurii cu sos, verdeata si coaja de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii