autor:

zana b.

» » Fripturi

Purcel in sos de verdeata

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
500g gulii, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei de masline, sare, piper, boia, 5 linguri de smantana, 1 lamaie, frunze de busuioc sau leurda, 8 fileuri de porc

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Guliile se decojesc si se taie marunt; se toaca usturoiul. Se incing 2 linguri de ulei si se caleste usturoiul, apoi guliile si apoi se adauga putina apa. Se acopera si se fierbe inabusit 10min.; se condimenteaza cu sare, piper, boia. In sosul de legume se adauga smantana si sucul de la 1/2 de lamaie .Se paseaza cu mixerul si se adauga verdeata taiata fasii. Se pastreaza sosul la cald. Se sareaza si pipereaza feliile de carne si se prajesc in ulei. Se asaza pe farfurii cu sos, verdeata si coaja de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Purcel in sos de verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate. Ceapa

21 voturi    7 comentarii
1h
Fripturi
Prepelite umplute

Prepelite umplute

Preparare: se spala si se curata bine prepelitele si pun intr-un vas mai adanc. Turnam peste ele

19 voturi    4 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de curcan cu rozmarin si sos de merisoare