autor:

zana b.

» » Fripturi

Purcel in sos de verdeata

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
500g gulii, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei de masline, sare, piper, boia, 5 linguri de smantana, 1 lamaie, frunze de busuioc sau leurda, 8 fileuri de porc

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Guliile se decojesc si se taie marunt; se toaca usturoiul. Se incing 2 linguri de ulei si se caleste usturoiul, apoi guliile si apoi se adauga putina apa. Se acopera si se fierbe inabusit 10min.; se condimenteaza cu sare, piper, boia. In sosul de legume se adauga smantana si sucul de la 1/2 de lamaie .Se paseaza cu mixerul si se adauga verdeata taiata fasii. Se pastreaza sosul la cald. Se sareaza si pipereaza feliile de carne si se prajesc in ulei. Se asaza pe farfurii cu sos, verdeata si coaja de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Purcel in sos de verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Steak de porc cu sos vierge

Steak de porc cu sos vierge

În ultima vreme am postat cam multe dulciuri și niciun fel principal, așa că azi am decis

1 vot    0 comentarii
30 min
Fripturi
Tagliata de carne la gratar

Tagliata de carne la gratar

Carnea se taie felii mai groase,se unge cu ulei se pune pe gratarul incins bine; Se coace 5 minute

3 voturi    8 comentarii
10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de pui natur la gratar