Se amesteca toate ingredientele si se dau printr-o sita cu gauri mari, lasandu-se sa curga intr-o oala cu apa clocotita cu sare.Daca consistenta este prea densa, se mai adauga putina apa in care a fiert spanacul. Cand sunt fierti se scot pe o farfurie acoperita cu un servet ca sa se scurga de apa si cand s-au scurs bine se prajesc putin in unt. Dupa preferinta se pune la sfarsit cascaval ras deasupra. Pofta buna!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii