autor:

Cristina

» » Retete vegetariene

Puricei cu spanac

Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Ingrediente
300 gr. faina, 3 oua, spanac fiert si tocat f marunt, sare, piper, ierburi aromate,unt pt. prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se dau printr-o sita cu gauri mari, lasandu-se sa curga intr-o oala cu apa clocotita cu sare.Daca consistenta este prea densa, se mai adauga putina apa in care a fiert spanacul. Cand sunt fierti se scot pe o farfurie acoperita cu un servet ca sa se scurga de apa si cand s-au scurs bine se prajesc putin in unt. Dupa preferinta se pune la sfarsit cascaval ras deasupra. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Puricei cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)

PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)

Ceapa se taie marunt si se prageste un untul/uleiul incins. Dupa ce sa calit putin se adaoga sminzina,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
PIURE DE CARTOFI

PIURE DE CARTOFI

Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie cubulete mici pentru a fierbe mai repede.Se pun in

27 voturi    11 comentarii
25 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • anena

    anena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2011

    Cris, arata foarte bine si cu siguranta ca am sa-i fac si eu zilele astea.Salvat reteta. pupici...

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 13 februarie 2011

    cred ca e foarte buna -problema e cu strecuratoarea dar se rezolva,nu? felicitari

  • Cristina

    Cristina (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Adelina, acest fel de mancare este super ca garnitura la o friptura, incearca!Camelia,poti incerca si prin gaurile de la o razatoare mare, sau intinzi aluatul pe un tocator si ,,tai'' de la margine cu cutitul. Incearca, nu vei regreta!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

      Papica asta eu am mai vazut-o la tine si este tare buna ! Cred ca daca nu e buna sita cu gauri ce o avem noi, putem sa ...rupem cu lingura , asa ca si la galuste.... Bun, bun...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

      Sita aia trebuie sa aiba gauroaie, nu gauri. Arata foarte bine si sunt imbietori.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

      Interesanta reteta........imi place.

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

      Foarte interesant, colorat şi amuzant! Bună pentru copii şi nu numai!

    • sorina gabriela

      sorina gabriela (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

      yamy yamy ce buni trebuie sa fie ...iubesc spanacul , felicitari

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 300 gr. faina
  • 3 oua
  • spanac fiert si tocat f marunt
  • sare
  • piper
  • ierburi aromate,unt pt. prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina
Pachetele cu spanac

Pachetele cu spanac

Se face coca din oua, faina si sare ca pentru taietei, se intinde (nu foarte subtire). Separat se

5 voturi    7 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Tarta elvetiana cu mere

Tarta elvetiana cu mere

Foaia de placinta se intinde intr-o forma rotunda, se inteapa pe alocuri cu furculita si se presara

1 vot    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chiftele in sos de vin rosu

Chiftele in sos de vin rosu

Se face un amestec din carnea tocata, carnea pt carnati, ou, patrunjel, condimente pt. carne si

2 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

anena (Chef de cuisine)

Cris, arata foarte bine si cu siguranta ca am sa-i fac si eu zilele astea.Salvat reteta. pupici...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Sufleu de spanac