autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Puttu

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2006

Ingrediente
Faina de orez, nuca de cocos data prin razatoare, apa, sare.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se adauga sarea si nuca de cocos in faina si se amesteca bine. Se adauga apa treptat la faina de orez si se amesteca. Atentie cand se adauga apa sa nu fie prea multa dar sa fie in acelasi timp suficienta. Nu trebuie sa \"balteasca\" de prea multa apa. Se aseaza intr-un vas mai intai nuca de cocos rasa, apoi compozitia din orez si apoi din nou nuca de cocos. Se fierbe timp de 2-3 minute iar apoi se serveste fierbinte, cu banane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Puttu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bounty!

Bounty!

Se taie untul cuburi si se pune intr-un vas rezistent la aburi si se adauga si smantana, apoi

7 voturi    10 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Clătite pufoase reţetă din Austria

Clătite pufoase reţetă din Austria

Se mixeaza ouale intregi. Se adauga faina in ploaie, amestecand cu telul. Se adauga laptele si

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Faina de orez
  • nuca de cocos data prin razatoare
  • apa
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tort cu ciocolata, visine si banane (de post)