Se adauga sarea si nuca de cocos in faina si se amesteca bine. Se adauga apa treptat la faina de orez si se amesteca. Atentie cand se adauga apa sa nu fie prea multa dar sa fie in acelasi timp suficienta. Nu trebuie sa \"balteasca\" de prea multa apa. Se aseaza intr-un vas mai intai nuca de cocos rasa, apoi compozitia din orez si apoi din nou nuca de cocos. Se fierbe timp de 2-3 minute iar apoi se serveste fierbinte, cu banane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii