Se adauga sarea si nuca de cocos in faina si se amesteca bine. Se adauga apa treptat la faina de orez si se amesteca. Atentie cand se adauga apa sa nu fie prea multa dar sa fie in acelasi timp suficienta. Nu trebuie sa \"balteasca\" de prea multa apa. Se aseaza intr-un vas mai intai nuca de cocos rasa, apoi compozitia din orez si apoi din nou nuca de cocos. Se fierbe timp de 2-3 minute iar apoi se serveste fierbinte, cu banane.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii