autor:

Cocktail of Senses

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Quiche cu conopida si branza

Autor: Cocktail of Senses (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cocktail of Senses (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2014

Ingrediente
- 1 conopida, - 300g branza telemea, - 300ml smantana, - 5 oua ecologice, - o legatura de marar, - sare de mare, - piper, - o lingura unt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Acesta este un quiche mai atipic, intrucat nu am folosit aluat, ci un amestec de oua si smantana, insa va asigur ca rezultatul final va avea un gust foarte bun.

Curatati conopida in manunchiuri mici, spalati-o si fierbeti-o in apa cu sare pana cand se inmoaie. Scurgeti conopida si pasati-o cu furculita.

Separat amestecati ouale cu branza maruntita, smantana si mararul tocat marunt.

Amestecati conopida cu amestecul de oua si branza si condimentati cu sare si piper. Aveti grija cu sarea pentru ca branza este deja sarata.

Ungeti un unt o tava cu peretii rabatabili, turnati amestecul obtinut in tava si introduceti in cuptorul preincalzit (190 grade) pentru aproximativ 30 de minute, pana aluatul este compact si capata o culoare aramie.

Mai multe retete gasiti aici: http://cocktailofsenses.wordpress.com/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Cocktail-of-Senses/573085592771209

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu conopida si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu orez

Rosii umplute cu orez

Speli rosile, le scobesti si le lasi la scurs. Separat pui orezul la fiert cu putin delikat. Calesti

5 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Broccoli la cuptor

Broccoli la cuptor

Intr- o oala se pune apa la fiert, iar cand a dat in clocot, se pune sare si se baga buchetelele

7 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 conopida
  • - 300g branza telemea
  • - 300ml smantana
  • - 5 oua ecologice
  • - o legatura de marar
  • - sare de mare
  • - piper
  • - o lingura unt

Raporteaza reteta

Retete
de Cocktail of Senses
Quiche cu mazare, rucola si Brie

Quiche cu mazare, rucola si Brie

Pentru aluat trebuie sa amestecati foarte bine, folosind ambele maini, faina cu untul si sarea, pana

4 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui si broccoli

Rulada de pui si broccoli

Imi plac ruladele deoarece, cu putina imaginatie, poti crea o multime de umpluturi. Astazi am folosit

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Creveti cu sos de chilli dulce acrisor

Creveti cu sos de chilli dulce acrisor

Pentru a decortica un crevete, apucati-i capul intre degetelul mare si aratator, apoi trageti-l si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Milky la Doubletta