autor:

cory

» » Aperitive

Quiche cu costita si branza

Autor: cory (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 15 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cory (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 15 septembrie 2010

Ingrediente
foaie de aluat din comert, costita sau kaizer, parmezan, 2 oua, 2 cutii de smantana, putina sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se intinte foaia intr-o tava de tarta. Se pune costita taiata cubulete. Separat se bat cele 2 oua cu smantana si se adauga peste costita. Se da la cuptor la 180 grade 20-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu costita si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Lalele umplute cu crema de branza

Lalele umplute cu crema de branza

Ouale le punem intr-o cratita cu apa si le fierbem 8 minute din momentul in care apa clocoteste. Cand

3 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

Foile se scot din pachet pentru decongelare, se inting si se tin acoperite cu un prosop pentru a-si

16 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • cory

    cory (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2010

    multumesc Catalina, pentru apreciere.

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2010

    Ai dreptate ca nu a scris cantitatile dar se vede din poze ca a pus 400 ml smantana, 2 oua iar restul se pun dupa preferinta... parmezanul cu siguranta se pune in compozitie :) Eu fac foarte des retete asemanatoare dar nu am stat niciodata sa cantaresc ingredientele... nu e o reteta asa pretentioasa... Fii inventiva...

  • cory

    cory (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2010

    ai dreptate mira !!!! intro reteta se specifica cantitatile.....dar nu lipsesc la toate ingredientele cantitatile. sunt 2 oua,2 cutii de smantana( EU PUN DE 200ML CUTIA) si kaizerul sau costita se pune la placere. cata doresti,parmezanul se pune in compozitia de smantana sau pe deasupra tartei . de exemplu costita eu am pus putina dupa cum se vede in poze. multumesc pentru comentariu, te mai astept

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2010

      Intr-o reteta este necesar sa se precizeze cantitatile. Aici lipsesc la toate ingredientele. In plus nu se spune nimic despre parmezan. Te rog frumos completeaza reteta.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2010

      Foarte apetisanta!*****

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2010

      Felicitari! Merita incercata!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2010

      O reteta de nota 10 cu *****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2010

      Arata super , cred ca este foarte buna !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2010

      ACUM MERG SA INCERC RETETA ASTA. FELICITARI! ARATA MINUNAT.

    • cory

      cory (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010

      ma bucur ca va place fetelor. cu mare drag primesti si 2 feliute sidy

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010

      Ce bun este,si cate umpluturi aromate ai pus tu aici.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010

      Vai Corinus ca numai bunatati faci pe aici !!Eu sunt prima...primesc si eu o feliuta din bunatatea asta ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • foaie de aluat din comert
  • costita sau kaizer
  • parmezan
  • 2 oua
  • 2 cutii de smantana
  • putina sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de cory
Piept de pui pane facut de fetita mea

Piept de pui pane facut de fetita mea

Se taie pieptul felii sau se cumpara gata taiat. Se sareaza, se pune piper, dupa care se da prin

13 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rafaello cu ricotta

Rafaello cu ricotta

Se amesteca ingredientele bine pana se obtine o pasta care se poate modela. Se formeaza bilute de

8 voturi    2 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

cory (Chef de cuisine)

multumesc Catalina, pentru apreciere.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Balmos