autor:

autor

» » Fripturi

Rabdari prajite - specialitate Japonia

   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
muschi de porc, ou, faina, sare, condimente

Dificultate: Medie Timp: 1h 25 min

127 voturi

Mod de preparare

Muschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime.
Se sareaza si condimenteaza.
Se servesc cu legume gratinate
Daca ti-a placut reteta noastra "Rabdari prajite - specialitate Japonia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Fazan la tava

Fazan la tava

Fazanii se fezandeaza in pene 2-3 zile, apoi se curata si se spala bine. Se portioneaza, se condimenteaza

13 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor

Pulpe de pui la cuptor

Spalam bine pulpele sile asezam intr-o tava, luam cuburile knorr si le punem intr-o canuta cu putina

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    poate de aici vine si denumirea retetei... astepti sa faca cineva carnea aia dar pana la urma se prajeste rabdarea ta... :))))

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Muschiul se consuma crud ?

  • Fara foto

    julyjp (Bucatar) , 11 noiembrie 2009

    tare de tot reteta ,,, fara sens si calitate ,,,

    • Fara foto

      cristina , 20 septembrie 2009

      Inca o reteta incompleta...sa inteleg ca japonezii astia mananca carnea cruda,ca altfel nu-mi explic cum dupa condimentare sarim direct la ganitura de legume???!!!

    • Fara foto

      mirela (Bucatar sef) , 30 august 2009

      Cred ca vrem noi mura-n gura reteta acum. Varza,in aer. Pauza nu inteleg nimic. Poate nu ma duce capu pe mine. Imi explica si mi-e cineva ce a inteles de aici

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Nu se intelege nimic din reteta asta,e....varza!

    • Fara foto

      Shantea , 22 aprilie 2009

      Reteta incompleta. Lipeste Lethalhands supranumit "fire from my hands"

    • Schiopu Simona

      Schiopu Simona (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

      Cam in aer reteta

    • Fara foto

      melania melania (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      N-am cam inteles la ce trebuie ou si faina. Oare sa trebuiasca la gratinarea legumelor?

    • Fara foto

      Julia , 07 iunie 2008

      Cam incompleta...sau vreau eu mura-n gura?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 25 min

127 voturi

Ingrediente

  • muschi de porc
  • ou
  • faina
  • sare
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Catalina (Chef de cuisine)

poate de aici vine si denumirea retetei... astepti sa faca cineva carnea aia dar pana la urma se prajeste rabdarea ta... :))))

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de pasare in sos de vin
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide