autor:

autor

» » Fripturi

Rabdari prajite - specialitate Japonia

   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
muschi de porc, ou, faina, sare, condimente

Dificultate: Medie Timp: 1h 25 min

128 voturi

Mod de preparare

Muschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime.
Se sareaza si condimenteaza.
Se servesc cu legume gratinate
Daca ti-a placut reteta noastra "Rabdari prajite - specialitate Japonia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    poate de aici vine si denumirea retetei... astepti sa faca cineva carnea aia dar pana la urma se prajeste rabdarea ta... :))))

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Muschiul se consuma crud ?

  • julyjp (Bucatar) , 11 noiembrie 2009

    tare de tot reteta ,,, fara sens si calitate ,,,

    • cristina , 20 septembrie 2009

      Inca o reteta incompleta...sa inteleg ca japonezii astia mananca carnea cruda,ca altfel nu-mi explic cum dupa condimentare sarim direct la ganitura de legume???!!!

    • mirela (Bucatar sef) , 30 august 2009

      Cred ca vrem noi mura-n gura reteta acum. Varza,in aer. Pauza nu inteleg nimic. Poate nu ma duce capu pe mine. Imi explica si mi-e cineva ce a inteles de aici

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Nu se intelege nimic din reteta asta,e....varza!

    • Shantea , 22 aprilie 2009

      Reteta incompleta. Lipeste Lethalhands supranumit "fire from my hands"

    • Schiopu Simona

      Schiopu Simona (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

      Cam in aer reteta

    • melania melania (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      N-am cam inteles la ce trebuie ou si faina. Oare sa trebuiasca la gratinarea legumelor?

    • Julia , 07 iunie 2008

      Cam incompleta...sau vreau eu mura-n gura?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 25 min

128 voturi

Ingrediente

  • muschi de porc
  • ou
  • faina
  • sare
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Catalina (Chef de cuisine)

poate de aici vine si denumirea retetei... astepti sa faca cineva carnea aia dar pana la urma se prajeste rabdarea ta... :))))

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui spaniol cu ardei gras