Se spala racii bine,se baga in apa clocotind 6-7 minute,dupa care se scot se curata scotand carnea din coada acestora;se curata cele 2 mere de coaja si se taie cubulete foarte mici,cartofi se fierb dupa care se taie feli si se pun in farfurie; se pune intro tigaie un pic de ulei dupa care se caleste 2 minute carnea de rac,merele cubulete,2 catei de usturoi,bulionul si condimente dupa gust,pe langa cartofi si carnea de rac se face si un mujdei de usturoi mixat cu maioneza.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii