autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rafaello

Autor: Cristina P. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina P. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2007

Ingrediente
3 linguri gris, 200g nuca de cocos, 200g zahar, 3 pliculete zahar vanilinat, 500 ml lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se amesteca laptele cu grisul, zaharul, 6 linguri de nuca de cocos, si cu zaharul vanilinat. Se pune la fiert pana se ingroasa, dupa care se lasa la racit. Cand s-a racit, se mai adauga 100g nuca de cocos si se pune la frigider pt aproximativ 2 ore. Apoi din compozitie se modeleaza bilute mici care se tavalesc in nuca de cocos. In mijlocul bilutelor se pot pune alune de padure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaello

Rafaello

Se freaca untul cu zaharul spuma, se adauga laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos

8 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rafaello

Rafaello

zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros. se face proba cu picatura de sirop

28 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri gris
  • 200g nuca de cocos
  • 200g zahar
  • 3 pliculete zahar vanilinat
  • 500 ml lapte

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de dovlecei