Rafaello

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri gris
  • 200g nuca de cocos
  • 200g zahar
  • 3 pliculete zahar vanilinat
  • 500 ml lapte

Mod de preparare

Se amesteca laptele cu grisul, zaharul, 6 linguri de nuca de cocos, si cu zaharul vanilinat. Se pune la fiert pana se ingroasa, dupa care se lasa la racit. Cand s-a racit, se mai adauga 100g nuca de cocos si se pune la frigider pt aproximativ 2 ore. Apoi din compozitie se modeleaza bilute mici care se tavalesc in nuca de cocos. In mijlocul bilutelor se pot pune alune de padure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta