autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rafaello

Autor: Rafael (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rafael (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 08 mai 2014

Ingrediente
-400g fulgi de cocos, -aproximativ 300g de lapte condensat, -inca 100g de fulgi de cocos pentru decor daca vreti, -migdale

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Puneti fulgii de cocos intr-un bol incapator.

2. Turnati laptele condensat peste fulgii de cocos.

3. Amestecati laptele condensat cu fulgii de cocos.

4. Lasati compozitia sa se inchege putin.

5. Formati bilutele de Rafaello si le rotiti prin ceilalti fulgi de cocos.

6. Daca vreti atunci cand formati bilutele puneti o migdala in biluta.( optional )


Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaello

Rafaello

zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros. se face proba cu picatura de sirop

29 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Rafaello de casa, cu lichior de cocos

Rafaello de casa, cu lichior de cocos

Untul se pune la topit, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte

22 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • -400g fulgi de cocos
  • -aproximativ 300g de lapte condensat
  • -inca 100g de fulgi de cocos pentru decor daca vreti
  • -migdale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker

Intai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei, presar peste

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Kukilada-fursecuri cu cacao Kukilada-fursecuri cu cacao

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena. Incalzim cuptorul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Adela