autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rafaello

Autor: Rafael (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rafael (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 08 mai 2014

Ingrediente
-400g fulgi de cocos, -aproximativ 300g de lapte condensat, -inca 100g de fulgi de cocos pentru decor daca vreti, -migdale

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Puneti fulgii de cocos intr-un bol incapator.

2. Turnati laptele condensat peste fulgii de cocos.

3. Amestecati laptele condensat cu fulgii de cocos.

4. Lasati compozitia sa se inchege putin.

5. Formati bilutele de Rafaello si le rotiti prin ceilalti fulgi de cocos.

6. Daca vreti atunci cand formati bilutele puneti o migdala in biluta.( optional )


Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor,dupa care le lasam la racit. Untul

33 voturi    11 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Se amesteca untul spuma cu zaharul pudra. Se adauga foile de napolitana sfaramate,laptele praf si

25 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • -400g fulgi de cocos
  • -aproximativ 300g de lapte condensat
  • -inca 100g de fulgi de cocos pentru decor daca vreti
  • -migdale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Ciocobons