Rafaello

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Rafaello

Ingrediente

  • -400g fulgi de cocos
  • -aproximativ 300g de lapte condensat
  • -inca 100g de fulgi de cocos pentru decor daca vreti
  • -migdale

Mod de preparare

1. Puneti fulgii de cocos intr-un bol incapator.

2. Turnati laptele condensat peste fulgii de cocos.

3. Amestecati laptele condensat cu fulgii de cocos.

4. Lasati compozitia sa se inchege putin.

5. Formati bilutele de Rafaello si le rotiti prin ceilalti fulgi de cocos.

6. Daca vreti atunci cand formati bilutele puneti o migdala in biluta.( optional )

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise