1. Puneti fulgii de cocos intr-un bol incapator.
2. Turnati laptele condensat peste fulgii de cocos.
3. Amestecati laptele condensat cu fulgii de cocos.
4. Lasati compozitia sa se inchege putin.
5. Formati bilutele de Rafaello si le rotiti prin ceilalti fulgi de cocos.
6. Daca vreti atunci cand formati bilutele puneti o migdala in biluta.( optional )
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii