autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rafaello

Autor: Rafael (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rafael (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 08 mai 2014

Ingrediente
-400g fulgi de cocos, -aproximativ 300g de lapte condensat, -inca 100g de fulgi de cocos pentru decor daca vreti, -migdale

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Puneti fulgii de cocos intr-un bol incapator.

2. Turnati laptele condensat peste fulgii de cocos.

3. Amestecati laptele condensat cu fulgii de cocos.

4. Lasati compozitia sa se inchege putin.

5. Formati bilutele de Rafaello si le rotiti prin ceilalti fulgi de cocos.

6. Daca vreti atunci cand formati bilutele puneti o migdala in biluta.( optional )


Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rafaello cu ricotta

Rafaello cu ricotta

Se amesteca ingredientele bine pana se obtine o pasta care se poate modela. Se formeaza bilute de

8 voturi    2 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello

Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar,

33 voturi    16 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • -400g fulgi de cocos
  • -aproximativ 300g de lapte condensat
  • -inca 100g de fulgi de cocos pentru decor daca vreti
  • -migdale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura After Eight