Rafaello cu ricotta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Rafaello cu ricotta

Ingrediente

  • 250 gr de ricotta sau urda,
  • 250 gr zahar vanilat,
  • 250 gr nuca de cocos.

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele bine pana se obtine o pasta care se poate modela. Se formeaza bilute de Rafaello care se dau prin nuca de cocos sau ciocolata rasa. Eu am dat prin ciocolata alba si neagra si nuca de cocos si nuca macinata pentru a avea culori diverse. Se dau la rece inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor