autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Prajituri

RAFAELO

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
250gr.margarina Rama,250gr.nuca de cocos rasa,250gr.lapte praf,250gr. zahar pudra.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se omogenizeaza totul foarte bine.Se formeaza bilute in care se pot pune alune,stafide,etc.Sunt foarte bune si simple.Se trec apoi prin nuca de cocos.Va recomand aceasta reteta cu toata increderea.
Daca ti-a placut reteta noastra "RAFAELO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rafaelo

Rafaelo

Untul se lasa 20-30 min la temperatura camerei ca sa se inmoaie iar apoi se freaca impreuna cu zaharul

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bomboane Rafaelo

Bomboane Rafaelo

Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si

130 voturi    9 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Otilia-Iulia Uilacan

    Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 13 martie 2009

    Ati fi foarte dragute daca ati posta un coment sau chiar niste stelute....:)

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 250gr.margarina Rama,250gr.nuca de cocos rasa,250gr.lapte praf,250gr. zahar pudra.

Raporteaza reteta

Otilia-Iulia Uilacan

Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)

Ati fi foarte dragute daca ati posta un coment sau chiar niste stelute....:)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mure