Se scoate untul cu o seara inainte de a face raffaelo, pentru ca sa fie moale.Se amesteca zaharul pudra cu untul, laptele praf si cu o mana de cocos,se amesteca bine pana se topeste zaharul.Apoi se fac bilute mici iar in mijloc se pune o aluna si se dau prin cocos.Se aseaza pe o farfurie una langa alta pentru a nu se lipi si se dau la rece.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii