autor:

nicerose

» » Dulciuri diverse

Ras Malai( un fel de lapte de pasare indian)

Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 10 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 10 iulie 2010

Ingrediente
1 cana lapte praf Dr.Oetker, 1 ou, 1 lingurita ulei, 1/4 lingurita praf de copt, , Sirop:, 1 litru lapte, 6 linguri zahar, seminte de la 1 cardamom, 1 lingura fistic taiat bucatele, 1/2 lingurita apa de trandafiri

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele intr-o coca si se formeaza bilute mici care se aplatizeaza un pic.

Intre timp se pune laptele la fiert cu zaharul si cu semintele de cardamom la foc mic.

Cand incepe sa fiarba se adauga bilutele de lapte praf.

Cand acestea incep sa se umfle se lasa focul la minim si se fierb pentru 10 minute.

Chiar inainte de a se lua de pe foc se adauga apa de trandafiri.Se adauga fisticul.

Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ras Malai( un fel de lapte de pasare indian)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Coconut macarons

Coconut macarons

Un desert minunat și extrem de simplu de realizat și dacă vă place cocosul e imposibil să nu

0 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu lapte condensat

Cheesecake cu lapte condensat

Sfarmam biscuitii in robotul de bucatarie sau ii punem intr-o punga si cu ajutorul facaletului ii

1 vot    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • nicerose

    nicerose (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    da...este desertul meu preferat...:)

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    O reteta exotica!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 cana lapte praf Dr.Oetker
  • 1 ou
  • 1 lingurita ulei
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • Sirop:
  • 1 litru lapte
  • 6 linguri zahar
  • seminte de la 1 cardamom
  • 1 lingura fistic taiat bucatele
  • 1/2 lingurita apa de trandafiri

Raporteaza reteta

Retete
de nicerose
Vinete umplute

Vinete umplute

Se da drumul la cuptor. Se spala vinetele si se taie pe jumatate pe lungime lasand coada intacta. Pe

5 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)

Orez cu pui(Chicken masala rice)

Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Chapli Peshawari Kebab

Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

nicerose (Chef de cuisine)

da...este desertul meu preferat...:)

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Guguluf cu mere