autor:

nicerose

» » Dulciuri diverse

Ras Malai( un fel de lapte de pasare indian)

Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 10 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 10 iulie 2010

Ingrediente
1 cana lapte praf Dr.Oetker, 1 ou, 1 lingurita ulei, 1/4 lingurita praf de copt, , Sirop:, 1 litru lapte, 6 linguri zahar, seminte de la 1 cardamom, 1 lingura fistic taiat bucatele, 1/2 lingurita apa de trandafiri

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele intr-o coca si se formeaza bilute mici care se aplatizeaza un pic.

Intre timp se pune laptele la fiert cu zaharul si cu semintele de cardamom la foc mic.

Cand incepe sa fiarba se adauga bilutele de lapte praf.

Cand acestea incep sa se umfle se lasa focul la minim si se fierb pentru 10 minute.

Chiar inainte de a se lua de pe foc se adauga apa de trandafiri.Se adauga fisticul.

Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ras Malai( un fel de lapte de pasare indian)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi cu mere si stafide

Gogosi cu mere si stafide

Se pun stafidele in apa impreuna cu, coaja razuita de la o lamaie si se lasa cam o ora. Se curata

3 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu

Tiramisu

Se amesteca nescafe cu zahar si apa si lichiorul de portocala se incalzeste putin pe foc mic ca sa

4 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • nicerose

    nicerose (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    da...este desertul meu preferat...:)

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    O reteta exotica!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 cana lapte praf Dr.Oetker
  • 1 ou
  • 1 lingurita ulei
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • Sirop:
  • 1 litru lapte
  • 6 linguri zahar
  • seminte de la 1 cardamom
  • 1 lingura fistic taiat bucatele
  • 1/2 lingurita apa de trandafiri

Raporteaza reteta

Retete
de nicerose
Vinete umplute

Vinete umplute

Se da drumul la cuptor. Se spala vinetele si se taie pe jumatate pe lungime lasand coada intacta. Pe

5 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)

Orez cu pui(Chicken masala rice)

Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Chapli Peshawari Kebab

Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

nicerose (Chef de cuisine)

da...este desertul meu preferat...:)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura Lămâiţa