Se amesteca ingredientele intr-o coca si se formeaza bilute mici care se aplatizeaza un pic.
Intre timp se pune laptele la fiert cu zaharul si cu semintele de cardamom la foc mic.
Cand incepe sa fiarba se adauga bilutele de lapte praf.
Cand acestea incep sa se umfle se lasa focul la minim si se fierb pentru 10 minute.
Chiar inainte de a se lua de pe foc se adauga apa de trandafiri.Se adauga fisticul.
Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii