autor:

Fara foto

» » Fripturi

rasol cu smintina.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
1 kg rasol, 200 gr smantana, 1 lingurita faina, 3 linguri zeama de carne, sare, piper, branza rasa, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Rasolul se taie felii si se aseaza in tava. Separat, se amesteca smantana cu zeama de carne, faina, sarea si o lingurita de branza rasa. Sosul obtinut se toarna peste rasol, se mai rade branza, Se introduce vasul la cuptor pana capata o culoare placuta. Se orneaza cu patrunjel verde tocat marunt.Mod de servireSe serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "rasol cu smintina." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet Santana

Cotlet Santana

Cotletul de porc se feliaza cam de un cm grosime, se taie jos partea alba cu grasimea.Feliile obtinute

6 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Gratar de porc cu sos de hrean si smantana

Gratar de porc cu sos de hrean si smantana

Bat feliile de carne, le condimentez,le frig uniform pe grill. Sosul de hrean:dau pe razatoare

6 voturi    5 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg rasol
  • 200 gr smantana
  • 1 lingurita faina
  • 3 linguri zeama de carne
  • sare
  • piper
  • branza rasa
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Chiftelute coapte in cuptor