Rasolul se taie felii si se aseaza in tava. Separat, se amesteca smantana cu zeama de carne, faina, sarea si o lingurita de branza rasa. Sosul obtinut se toarna peste rasol, se mai rade branza, Se introduce vasul la cuptor pana capata o culoare placuta. Se orneaza cu patrunjel verde tocat marunt.Mod de servireSe serveste cald.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii