autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rasol de vaca cu legume

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 1,200 carne de vaca, 150 g ceapa, 150 g morcovi, 150 g telina, 150 g albitura, sare., Pentru garnitura: 1,500 kg cartofi, 800 g morcovi, 500 g fasole verde conservata, 1 legatura verdeata.

Dificultate: Medie Timp: 1h

134 voturi

Mod de preparare

Carnea, taiata bucati mari, se spala si se opareste, se spala din nou si se pune la fiert intr-un vas cu apa fierbinte si sare. In timpul fierberii se spumeaza cu paleta. Se adauga ceapa curatata si spalata, zarzavaturile curatate, spalate si crestate, piperul boabe. Cind carnea este fiarta se scoate, se portioneaza si se mentine in zeama. Separat se pregateste garnitura: cartofii se curata, se spala, se taie sferturi si se fierb in apa cu sare. Morcovii fierti se taie felii, se adauga supa si se mai fierb 5 - 10 minute. Fasolea verde conservata se strecoara, se tine sub un jet de apa rece (in strecuratoare) si se fierbe in supa cca 5 minute. Se serveste in farfurie, portia de carne fiarta, alaturi garnitura de cartofi, morcovi, fasole verde, cu verdeata deasupra si putina supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vaca cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Jambon cu varza calita

Jambon cu varza calita

Cu o zi inainte se condimenteaza bine felia de jambon si se pune la marinat in vin rosu (peste noapte). Se

12 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc elvetiana

Friptura de porc elvetiana

Carnea se spala si apoi se sterge bine de tot. Se condimenteaza , se da prin mustar, apoi se pune

4 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

134 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1,200 carne de vaca
  • 150 g ceapa
  • 150 g morcovi
  • 150 g telina
  • 150 g albitura
  • sare.
  • Pentru garnitura: 1,500 kg cartofi
  • 800 g morcovi
  • 500 g fasole verde conservata
  • 1 legatura verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Coaste de porc cu miere si ghimbir