autor:

» » Mancaruri cu carne

Rasol de vaca cu legume

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 1,200 carne de vaca, 150 g ceapa, 150 g morcovi, 150 g telina, 150 g albitura, sare., Pentru garnitura: 1,500 kg cartofi, 800 g morcovi, 500 g fasole verde conservata, 1 legatura verdeata.

Dificultate: Medie Timp: 1h

134 voturi

Mod de preparare

Carnea, taiata bucati mari, se spala si se opareste, se spala din nou si se pune la fiert intr-un vas cu apa fierbinte si sare. In timpul fierberii se spumeaza cu paleta. Se adauga ceapa curatata si spalata, zarzavaturile curatate, spalate si crestate, piperul boabe. Cind carnea este fiarta se scoate, se portioneaza si se mentine in zeama. Separat se pregateste garnitura: cartofii se curata, se spala, se taie sferturi si se fierb in apa cu sare. Morcovii fierti se taie felii, se adauga supa si se mai fierb 5 - 10 minute. Fasolea verde conservata se strecoara, se tine sub un jet de apa rece (in strecuratoare) si se fierbe in supa cca 5 minute. Se serveste in farfurie, portia de carne fiarta, alaturi garnitura de cartofi, morcovi, fasole verde, cu verdeata deasupra si putina supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vaca cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

134 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1,200 carne de vaca
  • 150 g ceapa
  • 150 g morcovi
  • 150 g telina
  • 150 g albitura
  • sare.
  • Pentru garnitura: 1,500 kg cartofi
  • 800 g morcovi
  • 500 g fasole verde conservata
  • 1 legatura verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de ied la cuptor