autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rasol de vaca cu legume

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 1,200 carne de vaca, 150 g ceapa, 150 g morcovi, 150 g telina, 150 g albitura, sare., Pentru garnitura: 1,500 kg cartofi, 800 g morcovi, 500 g fasole verde conservata, 1 legatura verdeata.

Dificultate: Medie Timp: 1h

134 voturi

Mod de preparare

Carnea, taiata bucati mari, se spala si se opareste, se spala din nou si se pune la fiert intr-un vas cu apa fierbinte si sare. In timpul fierberii se spumeaza cu paleta. Se adauga ceapa curatata si spalata, zarzavaturile curatate, spalate si crestate, piperul boabe. Cind carnea este fiarta se scoate, se portioneaza si se mentine in zeama. Separat se pregateste garnitura: cartofii se curata, se spala, se taie sferturi si se fierb in apa cu sare. Morcovii fierti se taie felii, se adauga supa si se mai fierb 5 - 10 minute. Fasolea verde conservata se strecoara, se tine sub un jet de apa rece (in strecuratoare) si se fierbe in supa cca 5 minute. Se serveste in farfurie, portia de carne fiarta, alaturi garnitura de cartofi, morcovi, fasole verde, cu verdeata deasupra si putina supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vaca cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sos de lamaie

Pui cu sos de lamaie

Se storc lamaile,iar sucul obtinut se amesteca cu vinul,zaharul si ghimbirul.Filetam puiul si il

11 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)

Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)

Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul

32 voturi    13 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

134 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1,200 carne de vaca
  • 150 g ceapa
  • 150 g morcovi
  • 150 g telina
  • 150 g albitura
  • sare.
  • Pentru garnitura: 1,500 kg cartofi
  • 800 g morcovi
  • 500 g fasole verde conservata
  • 1 legatura verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmalute in foi de vita