autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rasol de Vacuta a la Baciu Ghio

Autor: Iancu Bogdan (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iancu Bogdan (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2006

Ingrediente
2-3 kilograme maruntaie vacuta, Patrunjel, Marar, Piper, Sare, 1 litru de vin alb (sec) de preferinta Conu' Alecu, Otet,

Dificultate: Medie Timp: 3h

13 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea impreuna cu mirodeniile si otetul 1 h si jumatate in 3 litri de apa.Dupa aceea se adauga vinul, se mai fierbe jumatate de ora.Se asezoneaza cu varza alba murata.
Va dorim Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de Vacuta a la Baciu Ghio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftea in stil arab

Chiftea in stil arab

Carnea,cu ceapa si patrunjelul, se dau prin masina de tocat; apoi se mesteca;se pune pesmetul;de

6 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Se spala ciocanelele de pui si se sterg cu hartie absorbanta. Ceapa se taie solzisori.Rosiile se

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

13 voturi

Ingrediente

  • 2-3 kilograme maruntaie vacuta
  • Patrunjel
  • Marar
  • Piper
  • Sare
  • 1 litru de vin alb (sec) de preferinta Conu' Alecu
  • Otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa de iuta cu pui –"Mlukhieh"-Specific tarilor arabe