autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rasol de Vacuta a la Baciu Ghio

Autor: Iancu Bogdan (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iancu Bogdan (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2006

Ingrediente
2-3 kilograme maruntaie vacuta, Patrunjel, Marar, Piper, Sare, 1 litru de vin alb (sec) de preferinta Conu' Alecu, Otet,

Dificultate: Medie Timp: 3h

13 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea impreuna cu mirodeniile si otetul 1 h si jumatate in 3 litri de apa.Dupa aceea se adauga vinul, se mai fierbe jumatate de ora.Se asezoneaza cu varza alba murata.
Va dorim Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de Vacuta a la Baciu Ghio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL

PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL

Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte 6 felii. Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta,

10 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza. Separat, intr-o tigaie

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

13 voturi

Ingrediente

  • 2-3 kilograme maruntaie vacuta
  • Patrunjel
  • Marar
  • Piper
  • Sare
  • 1 litru de vin alb (sec) de preferinta Conu' Alecu
  • Otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Mancare de fasole boabe cu costita afumata