autor:

» » Mancaruri cu carne

Rasol de Vacuta a la Baciu Ghio

Autor: Iancu Bogdan (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iancu Bogdan (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2006

Ingrediente
2-3 kilograme maruntaie vacuta, Patrunjel, Marar, Piper, Sare, 1 litru de vin alb (sec) de preferinta Conu' Alecu, Otet,

Dificultate: Medie Timp: 3h

13 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea impreuna cu mirodeniile si otetul 1 h si jumatate in 3 litri de apa.Dupa aceea se adauga vinul, se mai fierbe jumatate de ora.Se asezoneaza cu varza alba murata.
Va dorim Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de Vacuta a la Baciu Ghio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

3h

13 voturi

Ingrediente

  • 2-3 kilograme maruntaie vacuta
  • Patrunjel
  • Marar
  • Piper
  • Sare
  • 1 litru de vin alb (sec) de preferinta Conu' Alecu
  • Otet

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Parjoale ca la mama acasa