Reteta postata pe: 25 octombrie 2006
Ingrediente
2-3 kilograme maruntaie vacuta, Patrunjel, Marar, Piper, Sare, 1 litru de vin alb (sec) de preferinta Conu' Alecu, Otet,
Dificultate: Medie | Timp: 3h
Mod de preparare
Se fierbe carnea impreuna cu mirodeniile si otetul 1 h si jumatate in 3 litri de apa.Dupa aceea se adauga vinul, se mai fierbe jumatate de ora.Se asezoneaza cu varza alba murata.
Va dorim Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de Vacuta a la Baciu Ghio" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte 6 felii.
Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta,
10 voturi
8 comentarii
40 min
Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza.
Separat, intr-o tigaie
4 voturi
6 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate