autor:

» » Mancaruri cu carne

Rasol de Vacuta a la Baciu Ghio

Autor: Iancu Bogdan (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iancu Bogdan (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2006

Ingrediente
2-3 kilograme maruntaie vacuta, Patrunjel, Marar, Piper, Sare, 1 litru de vin alb (sec) de preferinta Conu' Alecu, Otet,

Dificultate: Medie Timp: 3h

13 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea impreuna cu mirodeniile si otetul 1 h si jumatate in 3 litri de apa.Dupa aceea se adauga vinul, se mai fierbe jumatate de ora.Se asezoneaza cu varza alba murata.
Va dorim Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de Vacuta a la Baciu Ghio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

3h

13 voturi

Ingrediente

  • 2-3 kilograme maruntaie vacuta
  • Patrunjel
  • Marar
  • Piper
  • Sare
  • 1 litru de vin alb (sec) de preferinta Conu' Alecu
  • Otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de pui cu rosii