autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
1 kg rasol de vitel, 8-10 cartofi noi micuti, 4-5 fire de ceapa verde sau o ceapa uscata, , Legume proaspete: ardei gras,telina,porumb,fasole verde,mazare boabe sau o punga de 400 g de legume mexicane congelate din comert care contin aceleasi legume : ardei gras,telina,porumb,fasole verde,mazare boabe., lamaie, sare, rasnit, cimbru,busuioc dupa gust, 5-6 boabe de piper, boabe de coriandru, 2-3 foi de dafin, un paharel cu vin alb, o legatura patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 2h

9 voturi

Mod de preparare

Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna cu ceapa,un morcov si o parte din condimente.Se fierbe pana cand cade carnea dupa os.Se poate fierbe si in oala sub presiune. Dupa ce carnea a fiert,se scoate din oala si se taie bucatele,iar in zeama ramasa se adauga restul condimentelor,un paharel cu vin alb si se fierb cartofii noi intregi, daca sunt mai micuti si legumele .Dupa ce sunt fierte, se aseaza intr-un vas,platou carnea taiata bucatele alaturi de legumele fierte si bineinteles zeama in care au fiert .Se presara deasupra patrunjel verde tocat foarte fin si se poate servi cu lamaie,maioneza,sos remoulad.

Este o mancare usoara si sanatoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "RASOL DIN CARNE DE VITEL CU LEGUME ASORTATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschi de vita cu ciuperci champignion si carnaciori de casa..

Muschi de vita cu ciuperci champignion si carnaciori de casa..

Se portioneaza muschiuletul in cate felii dorim si apoi il lasam la marinat intr-un bol cu un pahar

12 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Prepelite la cuptor cu garnitura de legume la wok

Prepelite la cuptor cu garnitura de legume la wok

Cu o zi inainte de pregatire, prepelitele se pun intr-un bol si se acopera cu iaurtul si condimentele

6 voturi    9 comentarii
20h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Multumesc mult...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Va multumesc...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

      O mancare de nota 10 !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

      Foarte gustoasa mancarica!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

9 voturi

Ingrediente

  • 1 kg rasol de vitel
  • 8-10 cartofi noi micuti
  • 4-5 fire de ceapa verde sau o ceapa uscata
  • Legume proaspete: ardei gras,telina,porumb,fasole verde,mazare boabe sau o punga de 400 g de legume mexicane congelate din comert care contin aceleasi legume : ardei gras,telina,porumb,fasole verde,mazare boabe.
  • lamaie
  • sare, rasnit
  • cimbru,busuioc dupa gust
  • 5-6 boabe de piper, boabe de coriandru
  • 2-3 foi de dafin
  • un paharel cu vin alb
  • o legatura patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Ciulama de Pui