autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2010

Ingrediente
3 bucati limba de porc, 1 morcov, 1 ceaoa, 1 radacina patrunjel, 1-2 foi de dafine, sare si piper boabe, Pentru sos:, 2-3 linguri maioneza, 2 lingurite hrean ras, 1 lingurtita zeama de lamiae, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.Eu am fiert limba la oala sub presiune.
Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de pielita alba ,incepand de la varful limbii,si se taie felii subtiri sau in functie de preferinta dvs.Se pun bucatile intr-un vas,se adauga maioneza,hreanul,sarea si piperul dupa gust si zeama de lamiae.Este un aperitiv foarte gustos.Se poate servi alaturi de salata de sfecla rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mingiute de pui cu susan

Mingiute de pui cu susan

Morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul si patrunjelul tocat fin se amesteca cu

7 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
drob de miel

drob de miel

Se fierb maruntaiele de miel, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata, mararul

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • jsabrina

    jsabrina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Te lingi pe degete !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    O bunatate...Imi place tare mult...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 3 bucati limba de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceaoa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1-2 foi de dafine
  • sare si piper boabe
  • Pentru sos:
  • 2-3 linguri maioneza
  • 2 lingurite hrean ras
  • 1 lingurtita zeama de lamiae
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

jsabrina (Chef de cuisine)

Te lingi pe degete !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Lipie umpluta