Se incinge cuptorul la 190°C.
Intr-un bol se amesteca mierea cu melasa, uleiul de masline, scortisoara si 1 lingura sare de mare.Se unge rata cu acest amestec si se aseaza in tava.Restul de ulei de masline se amesteca cu rozmarinul tocat si 1 lingura sare de mare.Cartofii se aseaza langa rata si se stropesc cu amestecul cu rozmarin. Se da totul la copt timp de 1 ora, intorcand rata de cateva ori pentru a se rumeni uniform.
Intre timp vinul rosu se pune intr-o cratita pe foc potrivit impreuna cu dulceata de trandafiri.Se da intr-un clocot apoi se lasa sa fiarba 5 minute.
Dupa ce rata a stat 1 ora in cuptor, se scoate, se toarna peste aceasta si cartofi vinul rosu din cratita si se mai da la copt 15 minute, pana cand sosul a scazut putin.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii