Se taie pieptul de rata in felii de 0,5 cm latime. Se pun feliile intr-un castron impreuna cu sosul de soia, vinul de orez, amidonul, uleiul de susan si condimentele. Se amesteca bine, se acopera si se lasa la marinat aproximativ o ora.Intr-o tigaie se incinge o lingura de ulei si se prajeste rata 5 minute la foc mare. Cand este gata se da la o parte din tigaie si se pastreaza la cald.Se curata legumele si mango se taie in felii egale. Ceapa rosie se taie julienne. Se pune la incins restul de ulei in aceeasi tigaie. Se piseaza usturoiul si ghimbirul, se pun in uleiul incins si se amesteca 1 minut.Se adauga apoi legumele si se prajesc aproximativ 5 minute. Se pune carnea si feliile de mango; se mai amesteca inca 3 minute. Se serveste cu garnitura de orez.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii