Rata fara gat se aseaza in tava unsa cu unt. Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga mierea si se omogenizeaza. Se adauga zeama de lamaie, vinul, piperul si cuisoarele pisate. Se unge rata cu o parte din acest sos si se baga la cuptor. Peste 15 minute se unge iar cu sos. Peste 15 minute se intoarce pe partea cealalta si se unge bine cu restul de sos. Daca mai ramane sos acesta se toarna in tava si se amesteca cu apa. Dupa 30 de minute se intoarce rata si se stropeste cu sosul din tigaie. Se scoate rata din tava si in sosul ramas se prajesc bucatelele de ananas. Rata se aseaza pe stratul de rondele de ananas si se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii