Rata se curata bine, se spala si se asaza in tava unsa cu putin unt. 100 g unt se topeste, se amesteca cu mierea si se lasa sa se topeasca. Se ia de pe foc si se adauga zeama de lamiie, piperul si cuisoarele pisate. Se unge rata cu 2-3 linguri din acest sos si se baga la cuptor. Peste 20 min se unge rata din nou cu 2 linguri din acest sos. Dupa 30 min se toarna restul de sos, se mai pun 100 ml apa in tava. Se intoarce rata pe toate partile pentru a se frige bine si se unge mereu cu sosul din tava. Se scoate rata iar in sosul din tava se prajesc rondele de ananas din compot, scurse de zeama.
Pe un platou se aranjeaza ananasul apoi se pune rata rumenita. Este o mincare pentru o masa festiva.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii