Se fierbe rata 30min iar daca este crescuta la curte,se poate lasa mai mult;
se scoate carnea fara sa se arunce apa,se prajeste putin in ulei apoi se pune intr-un vas;
in uleiul ramas se adauga ceapa tocata marunt,usturoiul de asemenea,ardeiul cubulete,1polonic cu apa de la fiert iar dupa ce a scazut se adauga rosiile tocate la blender,carnea,se completeaza cu alte 2polonice cu apa.
Se condimenteaza cu sare,piper,cimbru,dafin apoi se lasa pe foc pana scade.
In acest timp se curata cartofii,se pun la fiert cubulete iar dupa ce sunt bine fierti se pregateste un piure dupa metoda clasica stiuta de fiecare,cu sare,1lingura unt si lapte cald.
Dupa ce mancarea a scazut,se serveste pe farfurie cu piure de cartofi si acritura de sezon.
Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.
Gem de caise
Comentarii
Adaugă comentariu