Se fierbe rata 30min iar daca este crescuta la curte,se poate lasa mai mult;
se scoate carnea fara sa se arunce apa,se prajeste putin in ulei apoi se pune intr-un vas;
in uleiul ramas se adauga ceapa tocata marunt,usturoiul de asemenea,ardeiul cubulete,1polonic cu apa de la fiert iar dupa ce a scazut se adauga rosiile tocate la blender,carnea,se completeaza cu alte 2polonice cu apa.
Se condimenteaza cu sare,piper,cimbru,dafin apoi se lasa pe foc pana scade.
In acest timp se curata cartofii,se pun la fiert cubulete iar dupa ce sunt bine fierti se pregateste un piure dupa metoda clasica stiuta de fiecare,cu sare,1lingura unt si lapte cald.
Dupa ce mancarea a scazut,se serveste pe farfurie cu piure de cartofi si acritura de sezon.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii