autor:

Fara foto

» » Fripturi

Rata la punga

Autor: ionut80 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionut80 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
1 rata intreaga, 1 punga knorr pentru pui, 50 gr unt, 50 gr miere

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Rata se pune la fiert cu mierea, untul si o parte din condiment timp de 30 de minute. Se scoate, se zvanta si se presara cu restul de condiment knorr. Se introduce in punga rata si se baga la cuptor pentru 1 ora si jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata la punga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi

Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi

Se pune carnea de miel in tava cu ulei si se introduce la cuptor. Se lasa pana se albeste, dupa care

4 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Friptura simpla din ceafa de porc

Friptura simpla din ceafa de porc

Se taie carnea in bucati maricele, dar nu foarte groase. Se pune ulei intr-o cratita, se adauga carnea,

0 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 rata intreaga
  • 1 punga knorr pentru pui
  • 50 gr unt
  • 50 gr miere

Raporteaza reteta

Retete
de ionut80
Prajitura dietetica cu mere si capsuni

Prajitura dietetica cu mere si capsuni

Biscuitii se zdrobesc marunt si se amesteca cu margarina si cu vanilia. Merele se curata de coaja,

4 voturi    7 comentarii
20 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui marinate in iaurt ,facute la ceaun