autor:

Fara foto

» » Fripturi

Rata pe varza la cuptor

Autor: Titi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Titi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
2 verze murate de marime medie, 1 rata, piper, cimbru, foi de dafin.

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

In primul rand, rata, spalata si curatata, trebuie data intr-un clocot pe aragaz, ca sa fie oparita si sa se faca mai bine si mai repede in cuptor. Asadar, punem rata la fiert si pregatim varza murata lasata la desarat cu o seara inainte.Tocam varza murata fideluta cu un cutit bun, dupa care o asezam in tava de cuptor in care vom pregati acest fel de mancare.Adaugam condimentele: foi de dafin, piper, cimbru si asezam rata oparita deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata pe varza la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpa de miel la punga

Pulpa de miel la punga

Pulpa de miel se pune la macerat in 300 ml vin alb timp de 3-4 ore, intorcandu-se pe ambele parti.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Cotlet de porc in sos de vin

Cotlet de porc in sos de vin

Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza

14 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 verze murate de marime medie
  • 1 rata
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pastrav pe gratar, in sos de lamaie si usturoi