Rata se sareaza si se inabusa cu putina apa si usturoi. intre timp, se fierbe orezul.
Cartofii se fierb in coaja.
Cand carnea este moale, se unge o tava cu grasime de rata, se intinde orezul si cartofii taiati rondele.
Se sareaza, se asaza rondele de ardei grasi si ceapa, se toarna zeama de la friptura, se presara boia si se toarna smantana.
Se asaza deasupra rata si se coace la cuptor pana se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii