Se curata legumele, se spala, se taie ceapa julien, ardeii se taie in bucati mai marisoare. Se incinge uleiul intr-o cratita si se pune ceapa si usturoiul ca calit, dar foarte putin, dupa care se adauga ardeii. Se soteaza repede si daca se doreste se pot adauga rosiile curate de coaja si taiate in cuburi mici. Se adauga frunza de dafin si ierburile de Provence. Se lasa sa se patrunda legumele la foc mic, dar sa nu se inmoaie prea tare. Se serveste fie calda, fie rece, cu frunze de busuioc tocate, ca garnitura sau simpla.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii