Pastele ravioli se fierb in apa clocotita cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg si se lasa intr-un castron.
Ouale fierte - se separa albusul si se taie cubulete, iar galbenusul se amesteca cu smantana, sarea, piperul, cimbrul, oregano, vinul si zeama de lamaie si se amesteca. Albusul de ou taiat, ceapa, kaiserul taiat cubulete si maslinele se pun peste paste. Apoi se adauga si sosul cu smantana si se amesteca bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii