autor:

lizz

» » Paste si pizza

Ravioli cu branza

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lizz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
1 punga ravioli cu branza 250 gr, 2 oua fierte tari, 100 ml smantana, 100 gr masline, 100 grame kaiser, 1 ceapa mica, 1 lingura vin alb, 1 lingura zeama de lamaie, sare, piper, cimbru, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

18 voturi

Mod de preparare

Pastele ravioli se fierb in apa clocotita cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg si se lasa intr-un castron.
Ouale fierte - se separa albusul si se taie cubulete, iar galbenusul se amesteca cu smantana, sarea, piperul, cimbrul, oregano, vinul si zeama de lamaie si se amesteca. Albusul de ou taiat, ceapa, kaiserul taiat cubulete si maslinele se pun peste paste. Apoi se adauga si sosul cu smantana si se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Salata de ravioli cu branza si ton

Salata de ravioli cu branza si ton

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand clocoteste punem ravioli, le lasam sa fiarba

0 voturi    2 comentarii
30 min
Salate diverse
Farfale cu dovleac

Farfale cu dovleac

Se fierb pastele in apa clocotita in care s-a adaugat putina sare si 1 lingura ulei de masline. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Merita incercata !

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009

    Nu vad rostul maslinelor dar observ ca la toate adaugi smantana.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 punga ravioli cu branza 250 gr
  • 2 oua fierte tari
  • 100 ml smantana
  • 100 gr masline
  • 100 grame kaiser
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura vin alb
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano

Raporteaza reteta

Retete
de lizz
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am

1 vot    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura de casa cu branza

Prajitura de casa cu branza

Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna. Se adauga zaharul si se bate pana

15 voturi    2 comentarii
25 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ficat de pui cu paste