autor:

Lia Maria

» » Paste si pizza

Ravioli - desert

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 februarie 2012

Ingrediente
400g faina, 2 oua, 150ml apa, ½ lingurita sare, Umplutura:, Dulceata de capsuni/lubenita, Deasupra:, Sirop menta

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Framantam un aluat bine lucrat pe care-l intindem cat mai subtire.Taiem dreptunghiuri, pudram forma cu faina, asezam aluatul, apasam putin cu degetul , adaugam in fiecare gropita cate putina dulceata, sau chiar o capsunica, pana le umplem pe toate. Deasupra intindem alt dreptunghi de aluat si cu sucitorul, rulam, apasat deasupra formei. Decupam si rasturnam patratelele pe masa de lucru.
Punem o oala cu apa la fiert si cand clocoteste punem patratelele la fiert, cam 15’, apoi le clatim sub jet de apa rece si le lasam putin la scurs in strecuratoare.
Servim imediat, cu dulceata si sirop de menta deasupra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli - desert" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 2 linguri de faina, 8 linguri de apa calda din cele

5 voturi    3 comentarii
2h
Paste si pizza
Tagliatelle cu sos de ciuperci

Tagliatelle cu sos de ciuperci

pt pasta:pregatim o coca potrivita o intindem cu facaletul si taiem tagliatelle cu ajutorul unui

3 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 februarie 2012

    Multumesc pentru apreciere !

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 22 februarie 2012

    Delicios!

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 400g faina
  • 2 oua
  • 150ml apa
  • ½ lingurita sare
  • Umplutura:
  • Dulceata de capsuni/lubenita
  • Deasupra:
  • Sirop menta

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

11 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

Multumesc pentru apreciere !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti cu fructe de mare