autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Rechin la tava cu orez salbatic si salata

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 septembrie 2009

Ingrediente
1 bucata feliata de rechin, 300 gr varza alba tocata, 2 rosii, 200 gr varza chinezeasca tocata, 1 ardei gras rosu, 1 ceasca orez salbatic, 1 lingura sos soia fara sare, sare,piper roz proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Bucata feliata de rechin o spalam ,o stergem cu un prosop de hartie absorbanta si o punem intr-o tava la cuptor,pentru 30 de minute.Separat tocam varza alba romaneasca, cu varza chinezeasca si cele 2 rosii.Punem sare,piper roz proaspat macinat, un praf de menta sau mai putem sa tocam cateva frunzulite de menta verde.Aceasta menta verde,va da un gust special salatei. Separat fierbem o ceasca de orez, cu 3 cesti de apa, dupa instructiunile de pe punga de orez.Cand punem orezul in farfurie peste el punem o lingura de sos soia.Mentionez ca eu dupa ce am fiert orezul il scurg si il pun intr-un castronel mic, ca sa ia o forma rotunda si apoi il rastorn in farfuria in care servesc acest fel de mancare.Acest orez il punem langa peste si salata.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rechin la tava cu orez salbatic si salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
pastrav la gratar

pastrav la gratar

Pestele se curata, se spala, se sareaza si se usuca. Se unge cu ulei si se inveleste in hirtie de

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Calamari  umpluti  cu sos de vin (Lulas recheadas)

Calamari umpluti cu sos de vin (Lulas recheadas)

Calamari se pot umple dupã imaginatia fiecãruia, cu ce are prin casã. Cãrnati portughezi: sub

4 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Un peste minunat.Felicitari.Este preferatul meu.

  • Fara foto

    dicarmencitta1957 , 21 septembrie 2009

    Draga Cristina fiecare este liber sa manance ce ii place,daca nu iti place te rog sa treci mai departe.

  • Fara foto

    cristina , 20 septembrie 2009

    Rechin, orez salbatic, varza chinezeasca, noroc ca traim intr-o tara libera cu record la import ca altfel nu stiu de unde ai fi luat ingredientele astea...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Nu am msncst niciodsta rechin. Arata foate bine. Felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Nu am msncst niciodsta rechin. Arata foate bine. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Arata grozav si este tare ,tare gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata feliata de rechin
  • 300 gr varza alba tocata
  • 2 rosii
  • 200 gr varza chinezeasca tocata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceasca orez salbatic
  • 1 lingura sos soia fara sare
  • sare,piper roz proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Un peste minunat.Felicitari.Este preferatul meu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu cartofi ca la Alba-Iulia