Bucata feliata de rechin o spalam ,o stergem cu un prosop de hartie absorbanta si o punem intr-o tava la cuptor,pentru 30 de minute.Separat tocam varza alba romaneasca, cu varza chinezeasca si cele 2 rosii.Punem sare,piper roz proaspat macinat, un praf de menta sau mai putem sa tocam cateva frunzulite de menta verde.Aceasta menta verde,va da un gust special salatei. Separat fierbem o ceasca de orez, cu 3 cesti de apa, dupa instructiunile de pe punga de orez.Cand punem orezul in farfurie peste el punem o lingura de sos soia.Mentionez ca eu dupa ce am fiert orezul il scurg si il pun intr-un castronel mic, ca sa ia o forma rotunda si apoi il rastorn in farfuria in care servesc acest fel de mancare.Acest orez il punem langa peste si salata.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii