autor:

Laura_Nechita

» » Torturi

Red velvet cheesecake

Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 octombrie 2013

Ingrediente
pt baza neagra de biscuiti:, , - 150 gr unt nesarat, - 300 gr biscuiti cu cacao, - 2 pachete biscuti Oreo, , pt. umplutura, , 500 gr crema de branza, 200 ml smantana lichida, 6 lg zahar pudra, 4 oua, 6 linguri faina, 90 gr ciocolata alba (o tableta), 1 varf cutit colorant pudra, 1 lgta extract vanilie, , pr ornat, ciocolata alba, zmeura, sos ciocolata neagra

Dificultate: Medie Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Biscuitii ii bagam la robot si ii rasnim, nu foarte marunt. Topim untul, il adaugam peste biscuiti si amestecam bine.
Pregatim o forma de copt rotunda si asezam baza din biscuiti. Atentie, baza trebuie distribuita drept, fara sa formati margini inalte.
Intr-un castron, punem crema de branza, zaharul si mixam bine. Adaugam smantana lichida si extractul de vanilie. Adaugam ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare. Adaugam faina si amestecam bine.
Compozitia obtinuta o impartim in doua. Intr-una din compozitii adaugam foarte putin colorant rosu si amestecam bine.
Topim pe baie de aburi ciocolata alba si o turnam peste compozitia rosie. Amestecam si turnam compozitia peste baza de biscuiti. Cealalta compozitie alba o turnam usor peste cea rosie. Atentie, nu incepeti sa turnati din mijloc intrucat se va forma o adancitura in compozitia rosie si nu vor mai iesi uniform straturile. Incepeti dintr-o margine si turnati rotind forma in continuu.
Dam la copt la cuptorul incins si lasam cam 30-40 minute la foc mediu.
Scoatem din cuptor, lasam la racit si dam la frigider pentru cateva ore.
Ornam cu ciocolata alba rasa, zmeura si sirop de ciocolata neagra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Red velvet cheesecake" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Moni (Chef de cuisine):

    Buna, dar pentru gustul meu trebuia mai dulce, iar crema de branza folosita de mine e ricotta.

  • 13 comentarii

  • Laura Nechita , 11 februarie 2015

    24 cm, dar puteti folosi si mai mica, ies straturile mai groase chiar!

  • Liliana Schwartzberg , 10 februarie 2015

    ce marime de tava?

  • Laura_Nechita

    Laura_Nechita (Chef de cuisine) , 15 februarie 2014

    Moni, eu folosesc de obicei crema de branza Lacteea. Sigur ca putem face crema de branza in casa, mixand foarte bine branza de vaci cu un pic de smantana. Zi frumoasa!

    • Moni (Chef de cuisine) , 14 februarie 2014

      ai pomenit de o crema de branza....ce crema???

    • Ion Elena , 13 februarie 2014

      super

    • Mihaela Gika , 19 ianuarie 2014

      yam yam...foarte bine arata, cred ca si gustul este pe masura :)

    • Gigi Buturuga , 04 ianuarie 2014

      Arata super

    • Laura Nechita , 01 ianuarie 2014

      24 cm, dar puteti folosi si mai mica, ies straturile mai groase chiar!

    • Florian Niculae , 31 decembrie 2013

      Si cu biscuitii Oreo ce faci ?

    • Laura_Nechita

      Laura_Nechita (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2013

      multumesc mult pentru aprecieri >:d<

    • Casandra Marele , 05 noiembrie 2013

      waaaw

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2013

      un deliciu...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2013

      excelent arata!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • pt baza neagra de biscuiti:
  • - 150 gr unt nesarat
  • - 300 gr biscuiti cu cacao
  • - 2 pachete biscuti Oreo
  • pt. umplutura
  • 500 gr crema de branza
  • 200 ml smantana lichida
  • 6 lg zahar pudra
  • 4 oua
  • 6 linguri faina
  • 90 gr ciocolata alba (o tableta)
  • 1 varf cutit colorant pudra
  • 1 lgta extract vanilie
  • pr ornat
  • ciocolata alba
  • zmeura
  • sos ciocolata neagra

Raporteaza reteta

Retete
de Laura_Nechita
Chec zebra

Chec zebra

Intr-un castron, am pus in ordine 1 cana lapte, uleiul, zaharul si am amestecat bine cu un tel. Am

52 voturi    45 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Biscuitii se macina fin fie la robot, fie cu ajutorul sucitorului. ( daca nu dispuneti de robot,

21 voturi    6 comentarii
40 min
Prajituri
Cheesecake cu afine si mure

Cheesecake cu afine si mure

Biscutii cu zaharul si fructele de goji i-am rasnit la robot, nu foarte marunt. Am adaugat untul

23 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Laura_Nechita (Chef de cuisine)

Moni, eu folosesc de obicei crema de branza Lacteea. Sigur ca putem face crema de branza in casa, mixand foarte bine branza de vaci cu un pic de smantana. Zi frumoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu aroma de vanilie Cheesecake cu aroma de vanilie

Dam biscuitii la blender si ii amestecam cu untul topit. Intr-o tava de 24cm tapetata cu hartie de copt doar pe fund, asezam biscuitii

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort cu piscoturi