Am separat ouale,am batut albusurile spuma impreuna cu 2 linguri apa,am adaugat zaharul si am batut bine.
Intr-un alt bol am frecat galbenusurile cu cele 2 linguri de ulei,si le-am adaugat la albusuri.
Faina am amestecat-o cu praful de copt si am incorporat-o in compozitia de mai sus,amestecand cu o paleta din lemn de jos in sus.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii