autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Reteta de baza pentru aluat de paste de ou

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
600 g faina „00”, 6 oua sau 12 galbenusuri de ou, preferabil ecologice

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti faina pe o suprafata de lucru sau intr-un castron. Faceti o adancitura in mijloc si spargeti ouale inauntru. Cu o furculita, bateti-le pana la omogenizare. Amestecati-le cu faina cat mai bine, astfel incat sa nu fie prea lipicioase. Apoi frecati-va mainile cu putina faina si apucati-va de framantat. Cu aceasta ocazie va puteti da frau liber emotiilor – profitati! In final va trbui sa obtineti o bucata de aluat neted, lucios si elastic. Acoperiti-l cu folie de plastic si lasati-l sa stea o jumatate de ora in frigider, inainte de a-l intinde si a-l modela.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de baza pentru aluat de paste de ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
lazania

lazania

Ceapa se curata ,se spala si se taie marunt.Se pune la calit impreuna cu carnea.Dupa 15minute,se

138 voturi    16 comentarii
1h 50 min
Paste si pizza
Lasagnia cu carne tocata

Lasagnia cu carne tocata

Sosul Ragu Incingem uleiul si calim ceapa.Cand ceapa devine aurie adaugam morcovul dat prin razatoare

29 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 g faina „00”
  • 6 oua sau 12 galbenusuri de ou
  • preferabil ecologice

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza margherita