autor:

Anca E. Voicu

» » Mancaruri cu peste

Reteta de primavara cu peste picant

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2015

Ingrediente
3 bucati peste macrou, 1 lamaie, 1 portocala, Ulei de masline, Mirodenii: sare, rozmarin, piper mozaic, 3 foi de dafin,, cateva fire de marar si patrunjel., , ,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.



Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei de masline, apoi se condimenteaza astfel: cate o foaie de dafin, putina sare si rozmarin. Se adauga piper mozaic, e colorat si mai picant ca cel negru, asa ca o sa va puna sangele in miscare.

Se asaza in tava pe foaie de copt si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.



Se serveste cu lamaie si portocala, pe care le puteti taia felii sau puteti sa le stoarceti, cum am facut si eu. Portocala ii da o dulceata si o aroma interesanta si placuta. Folositi si cateva fire de marar si patrunjel, sunt nu numai decorative, ci si gustoase si dau un gust racoritor pestelui.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de primavara cu peste picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou cu legume la Doubletta

Macrou cu legume la Doubletta

Se pune in tigaia adanca Doubletta pestele curatat si taiat bucati mari (fara cap si coada)impreuna

0 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Crap de dunare copt

Crap de dunare copt

Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 bucati peste macrou
  • 1 lamaie
  • 1 portocala
  • Ulei de masline
  • Mirodenii: sare
  • rozmarin
  • piper mozaic
  • 3 foi de dafin,
  • cateva fire de marar si patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

13 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

4 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Ciuperci umpute cu carne de crab