autor:

Anca E. Voicu

» » Mancaruri cu peste

Reteta de primavara cu peste picant

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2015

Ingrediente
3 bucati peste macrou, 1 lamaie, 1 portocala, Ulei de masline, Mirodenii: sare, rozmarin, piper mozaic, 3 foi de dafin,, cateva fire de marar si patrunjel., , ,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.



Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei de masline, apoi se condimenteaza astfel: cate o foaie de dafin, putina sare si rozmarin. Se adauga piper mozaic, e colorat si mai picant ca cel negru, asa ca o sa va puna sangele in miscare.

Se asaza in tava pe foaie de copt si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.



Se serveste cu lamaie si portocala, pe care le puteti taia felii sau puteti sa le stoarceti, cum am facut si eu. Portocala ii da o dulceata si o aroma interesanta si placuta. Folositi si cateva fire de marar si patrunjel, sunt nu numai decorative, ci si gustoase si dau un gust racoritor pestelui.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de primavara cu peste picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Scrumbie proaspata marinata

Scrumbie proaspata marinata

Scrumbia se curata de solzi,mate,intestine,se inlatura marginea cozii si capul,se spala,se zvanta

15 voturi    20 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 bucati peste macrou
  • 1 lamaie
  • 1 portocala
  • Ulei de masline
  • Mirodenii: sare
  • rozmarin
  • piper mozaic
  • 3 foi de dafin,
  • cateva fire de marar si patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

13 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

5 voturi    5 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Plachie de somon