1. Lasati la inmuiat peste noapte fasolea.
2. A doua zi, adaugati 2 parti apa la o parte fasole si lasati sa fiarba 1,5 ore.
3. Puteti schimba apa de 2 ori.
4. Scurgeti de apa si adaugati in blender alaturi de cele 2 linguri de sos tahini si ghimbirul ras.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii