Se pune ulei de masline intr-o tigaie si se incinge. Se adauga orezul (2 cani) se rumeneste putin (pana devine orezul alb) si se adauga dublu de apa (4 cani) si cubul de knor.
Separat se rumeneste baconul, se da deoparte; in aceasi tigaie se va rumeni ceapa, dupa care ciupercile (totul taiat marunt).
Cand orezul s-a fiert se amesteca cu restul de ingrediente, la foc mic, se adauga smantana, iar pe desupra se rade parmezan. Se lasa pe foc pana se ingroasa sosul.
In farfurie se va adauga putin patrunjel taiat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii