autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Risotto cu bacon si ciuperci

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 septembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 04 septembrie 2008

Ingrediente
2 cani de orez, 100 gr. de ciuperci, 150 gr. bacon afumat, 1/2 ceapa, 400 gr smantana, Parmezan, 1 cub de concentrat de carne (knor), Ulei de masline, Sare, piper si boia de ardei dulce, Patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei de masline intr-o tigaie si se incinge. Se adauga orezul (2 cani) se rumeneste putin (pana devine orezul alb) si se adauga dublu de apa (4 cani) si cubul de knor.
Separat se rumeneste baconul, se da deoparte; in aceasi tigaie se va rumeni ceapa, dupa care ciupercile (totul taiat marunt).
Cand orezul s-a fiert se amesteca cu restul de ingrediente, la foc mic, se adauga smantana, iar pe desupra se rade parmezan. Se lasa pe foc pana se ingroasa sosul.
In farfurie se va adauga putin patrunjel taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma de casa (fel principal)

Shaorma de casa (fel principal)

Luati 1 lipie libaneza (se gasesc in comert la pachet de 10),o ungeti cu maioneza , dupa careincepeti

2 voturi    0 comentarii
1h 12 min
Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza. Separat, intr-o tigaie

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cani de orez
  • 100 gr. de ciuperci
  • 150 gr. bacon afumat
  • 1/2 ceapa
  • 400 gr smantana
  • Parmezan
  • 1 cub de concentrat de carne (knor)
  • Ulei de masline
  • Sare
  • piper si boia de ardei dulce
  • Patrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Rulou din pulpa de curcan la gratar