Punem uleiul de masline, ceapa si ciupercile in vasul slow cooker-ului Crock Pot. Pentru ca acesta poate fi folosi si pe aragaz, dar numai la foc mic doar atat cat ceapa sa devina translucida. Atentie, producatorul avertizeaza ca nu este recomandata utilizarea vasului direct pe flcara, dar din experienta mea la foc mic nu a fost nicio problema.
Mutam vasul in aparatul de gatit slow cooker Crock Pot si adaugam orezul.
Completam cu apa si vinul.
Adaugam putin sare, nu foarte multa pentru ca si parmezanul este sarat.
Punem capacul.
Cuplam slow cooker-ul la sursa de curent. Setam la modul de gatire Low pentru doua ore.
Cnd timpul de gatire a expirat ridicam capacul si adaugam imediat parmezanul ras. Amestecam imediat si daca asezonam cu sare si piper dupa gust. Am obtinut un risotto delicios si foarte cremos!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii