autor:

Sidy

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Risotto cu friptura de pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
1 punga risotto cu sos de rosii, 2 pulpe de pui, ardei gras fasii, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

14 voturi

Mod de preparare

Ardeii grasi taiati cubulete se calesc in putin ulei apoi se adauga risotto din punga si 4 linguri de sos de rosii. Adaugam sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic.
Pulpele le condimentam cu sare si piper si le prajim intr-o lingura de untura, intr-o cratita acoperita sau la cuptor intr-o punga Knorr.
Cind sunt toate gata , pe o farfurie punem o pulpa fripta, 3-4 linguri risotto si salata de varza cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu friptura de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Muschi de vita cu mazare si sos de portocale

Muschi de vita cu mazare si sos de portocale

1.Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC. 2.Muschiul de vita se condimenteaza cu sare, piper si boia

5 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb

Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb

Preparare: Se spala cartofi si se freaca usor coaja iar apoi se taie in doua,pe lungime.Se scobeste

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Felicitari Sidy ,nu tine cont de postarile celor invidiosi !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Imi place reteta, bravo Sidy !

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Sidy ,arata foarte bine...pacat ca altii nu stiu sa aprecieze!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Asa este Cely, Adi, nu suntem la un resaturant luxos de nu stiu cate stele, suntem in familie la masa. Cui nu-i place sa nu mai pofteasca pe la noi.

    • Adrian

      Adrian (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      O reteta OK cum ne-a obisnuit d-na Sidy. Comentariile de mai jos sunt ... fara cuvinte. Un astfel de ton / limbaj nu isi au locul intr-un spatiu public civilizat. Nivelul prezentarilor variaza dupa indemanarea si dotarea tehnica a fiecaruia. Am urmarit in ultima vreme mai multe bloguri culinare gazduite prin amabilitatea www.gustos.ro cat si altele, gazduite de alte platforme. Din respect pentru utilizatoarele/utilizatorii www.gustos.ro, continuarea comentariului o veti gasi pe blogul meu.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Subscriu la cele spuse de Cely.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Liliana, daca ai intrat pe gustos.ro ca sa cauti nod in papura, ai dat gres cu Sidy, care este o gospodina desavarsita. Poti sa te convingi citind retetele ei.Are retete grozave,clare, prezentate deosebit de frumos. Aici nu se posteaza imagini entru reclama vreunui local.Fiecare isi pozeaza mancarea pe care o face in casa, fara sa pregateasca un decor anume. Nu vreau sa te jignesc, dar intri intr-o categorie de gospodine care nu au ce intra in aceasta familie. Noi, aici, facem schimb de retete,impartasim din experienta noastra la cratita, fara sa ne intereseze din ce material este cratita. In ce priveste fotografia, o face fiecare cu ce aparat are la indemana, sau cu telefonul.Sa nu ne fandosim. Aici ne delectam. Voi cei ce nu aveti nimic de prezentat, e bine sa nu comentati pana nu aratati de ce sunteti in stare.Postati retete clare, cu imagini, in vesela de calitate,apoi sa va permiteti sa faceti observatii de doi bani.Michael e valabil si pentru tine.

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Si eu apreciez retetele D-nei Sidy dar nu pot sa afirm ca are fotografii la toate retetele postate, pentru ca as minti. Si cred ca nici nu putem cere asa ceva membrilor Gustos.ro dar nu sunt de acord cu cine nu posteaza fotografii deloc, pentru ca, sau nu se pricepe sa le posteze sau, de ce sa nu o spunem pe sleau, pentru ca n-are aparat foto digital. La fotografiile facute cu mobilul cred ca am putea renunta, ele avand o calitate care lasa de dorit. Liliana, eu, care tin enorm de mult la aspect si urasc superficialitatea si diletantismul, aproape ca as fi in totalitate de acord cu tine, daca nu ar fi acel limbaj cam taios si sunt convins ca Sidy merita si aprecieri, nu numai critici. Nu sunt insa de acord cu postarea a 6-8 fotografii la un fel de mancare, unde sunt pozate pana si ingredientele, de ex. o ceapa, 3 oua, un pachet de unt, 2 pulpe de pui, o punga de faina, o sticla de otet etc. Cred ca toata lumea stie cum arata aceste ingrediente si ca n-ar mai trebui fotografiate numai de dragul de a avea cat mai multe poze la retete si, implicit, cat mai multe puncte penrtu concurs. Cu mult mai importanta este insa fotografia produsului final, incoronarea muncii noastre si cea care confera o expresie reala si palpabila titlului retetei. Bine a zis cine a zis ca o fotografie spune mai multe decat o mie de cuvinte! Am rasfoit nenumarate carti de bucate si reviste dedicate artei culinare si n-am vazut nicaieri mai mult decat o fotografie la fiecare reteta, cu mici exceptii, cand era necesar sa se exemplifice unele faze de lucru mai dificile. E o problema de gust si mai ales de educatie estetica si, la urma urmei de ce nu, si de cultura, care, din pacate, la unii de pe-aici, se ridica doar la nivelul lor de alegere a cuvintelor, a ortografiei si a punctuatiei folosite!

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Draga liliana si eu pun mare pret pe aspectul prezentarii preparatului...dar fiecare il aranjeaza dupa bunul plac ...si mai cu seama si posteaza tot asa ...dar importanta este reteta ...daca este bine trimisa si pas cu pas ca si mod de preparare. Apoi fiecare cititor il pregateste in vasele pe care le are la indemina .Admir foarte tare pe cei care se straduiesc ca la fiecare preparat sa poteze si o fotografie. Nici macar nu arunc o privire acelor retete care nu au poza...nu imi inspira nicio incredere ca l-au si preparat. D-na sidy este printre pitinii ca re au si poze la toate retetele postate ,iar eu apreciez asta la d-nei ,chiar fiind si in"tigai gretoase".

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Liliana tu ai vazut farfuria mea cu "tiganie gretoasa "... Dar fotografiile de la retetele tale unde le putem admira ???

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      Ce ne facem daca nu gasim in comert o punga de risotto cu sos de rosii? Putem folosi orez obisnuit, cu bobul lunguiet preparat cu sos de rosii?

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Mi s-a facut foame de ce bine arata! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 punga risotto cu sos de rosii
  • 2 pulpe de pui
  • ardei gras fasii
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari Sidy ,nu tine cont de postarile celor invidiosi !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui la cuptor cu garnitura de fasole galbena