autor:

Fara foto

» » Aperitive

ROŞII UMPLUTE CU CARNE ŞI CIUPERCI

Autor: Alex (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alex (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2008

Ingrediente
12 roşii mijlocii, putină carne de pasăre fiartă sau friptă, 3 - 4 ciuperci,, sare, piper, puţin oţet. Pentru maioneză: 1 gălbenuş, 1 linguriţă muştar, 50 g ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pregătesc roşiile după cum s-a arătat mai sus. Se lasă să se scurgă după ce s-a pus sare, piper, oţet. Se taie mărunt un rest de carne de pasăre, fiert sau fript, se amestecă cu maioneză, adăugând câteva ciuperci tăiate felii şi fierte în apă cu sare. Se umplu roşiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciupercă şi se aşază pe farfurie cu frunze de pătrunjel verde împrejur.
Daca ti-a placut reteta noastra "ROŞII UMPLUTE CU CARNE ŞI CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pateu de Conopida

Pateu de Conopida

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste,

5 voturi    6 comentarii
35 min
Aperitive
Rulada din pulpa de curcan

Rulada din pulpa de curcan

pieptul /pulpa de curcan se taie in felii de 1 cm grosime astfel incat sa ramana legate intre ele

2 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    ,,Se pregătesc roşiile după cum s-a arătat mai sus. ''Unde mai sus?Acum nu ca nu am stii...

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

    De obicei fac rosiile umplute cu branza pentru aperitiv si le fac si repede - nu mai trebuie puse la fiert sau la cuptor. Le fac cu branza.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 12 roşii mijlocii
  • putină carne de pasăre fiartă sau friptă
  • 3 - 4 ciuperci,
  • sare
  • piper
  • puţin oţet. Pentru maioneză: 1 gălbenuş
  • 1 linguriţă muştar
  • 50 g ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Alex
Placinta cu doua umpluturi

Placinta cu doua umpluturi

Fierbi carnea în apă cu sare, iar ardeii îi speli şi îi coci pe o tablă pe aragaz. După ce

0 voturi    5 comentarii
55 min
Salate de legume
Prajitura cu caise si bezea

Prajitura cu caise si bezea

Freci gălbenuşurile cu jumătate din cantitatea de zahăr, adaugi apa minerală lingură cu lingură,

19 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Briose cu visine

Briose cu visine

amestecam bine oule ce zaharul cu mixerul pana isi dubleaza compozitia volumul -adaugam uleiul

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

,,Se pregătesc roşiile după cum s-a arătat mai sus. ''Unde mai sus?Acum nu ca nu am stii...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Vinete umplute cu arome mediteraneene