Spălăm roșiile, taiem pălăria și cu ajutorul unei linguri scoatem atent pulpa și semințele din interior așezându-le într-un vas termorezistent. Spălăm ciupercile (eu folosesc champignon obișnuit) și le tăiem felii. La fel procedăm și cu ceapa, după care le călim împreună pe tigaie în 2 linguri de ulei. Acum umplem roșiile pe jumătate (sau 3/4) cu această umplutură (tapetând puțin în interior) iar deasupra așezăm compact cașcavalul tăiat cuburi de 1 cm. Acoperim roșiile cu pălăriile inițial tăiate și punem la cuptor pentru 30 minute la foc mediu, până roșiile devin moi, iar cașcavalul complet topit. Eu obișnuiesc să acoper tava cu o folie de aluminiu ca roșiile să fie mai suculente și fragede.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii