Spălăm roșiile, taiem pălăria și cu ajutorul unei linguri scoatem atent pulpa și semințele din interior așezându-le într-un vas termorezistent. Spălăm ciupercile (eu folosesc champignon obișnuit) și le tăiem felii. La fel procedăm și cu ceapa, după care le călim împreună pe tigaie în 2 linguri de ulei. Acum umplem roșiile pe jumătate (sau 3/4) cu această umplutură (tapetând puțin în interior) iar deasupra așezăm compact cașcavalul tăiat cuburi de 1 cm. Acoperim roșiile cu pălăriile inițial tăiate și punem la cuptor pentru 30 minute la foc mediu, până roșiile devin moi, iar cașcavalul complet topit. Eu obișnuiesc să acoper tava cu o folie de aluminiu ca roșiile să fie mai suculente și fragede.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii