Se spala bine carnea,se da cu sare si piper. Se tavaleste prin faina.
Intr-o cratita inalta se incinge uleiul, se pune carnea si se rumeneste incet pe toate partile, apoi se transfera intr-un vas yena inalt si se stropeste cu uleiul din cratita si cu zeama de la 1 lamaie. Se da la cuptorul preincalzit cu 10 min inainte si se lasa cam 15 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii