autor:

karrmenus

» » Fripturi

Roast beef

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
750 gr muschi de vita intreg, 4 lg ulei, 1 lamaie, 4-5 lg faina de grau, sare,

Dificultate: Medie Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala bine carnea,se da cu sare si piper. Se tavaleste prin faina.

Intr-o cratita inalta se incinge uleiul, se pune carnea si se rumeneste incet pe toate partile, apoi se transfera intr-un vas yena inalt si se stropeste cu uleiul din cratita si cu zeama de la 1 lamaie. Se da la cuptorul preincalzit cu 10 min inainte si se lasa cam 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Roast beef" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi

"Roast beef " la cuptor, cu sos si ciuperci

Ca felul principal de sarbatorile Pascale am ales" Roast beef "la cuptor, dupa cum vedeti am incercat

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Fripturi
Carne de vita in bait de vanat

Carne de vita in bait de vanat

Se fierbe vinul la foc iute si se adauga toate ingredientele,Se fierbe pana se ingroasa.Dupa ce s-a

11 voturi    5 comentarii
2h 50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 750 gr muschi de vita intreg
  • 4 lg ulei
  • 1 lamaie
  • 4-5 lg faina de grau
  • sare,

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui cu gutuie