Carnea se pune la fiert impreuna cu zarzavaturile curatate si se fierb bine, dupa care se scot din supa si se dau la rece.
Cand s-au racit se toaca marunt in cubulete.
Ouale se fierb, se racesc apoi se taie si ele marunt.
La fel procedam cu castravetii .
Punem la fiert si cartofii si mazarea. Dupa ce sunt patrunsi, cartofii se lasa putin la racit apoi se taie si ei marunt si se adauga la restul compozitiei unde am adaugat carnea taiata marunt si mazarea fiarta.
Dintr-un galbenus crud si unul fiert plus o lingurita mustar facem maioneza adaugand treptat uleiul.
Curatam rodia si punem deoparte intr-un bol semintele.
Amestecam legumele, carnea si ouale cu maioneza( mai putin 2-3 linguri) si boabele de rodie, lasand deoparte cateva pentru ornat.
Asezonam si adaugam zeama de lamaie daca mai este cazul.
Ornam salata cu maioneza ramasa si cu boabele de rodie .
Pofta mare !
Va asigur ca nu veti regreta...
Ii multumesc lui Lia pentru ideea ce mi-a dat-o de a folosi astfel rodia.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii