Rondele picante din foietaj, cu ketchup si chimen

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Rondele picante din foietaj, cu ketchup si chimen

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj Bella
  • ketchup dulce
  • seminte de chimen
  • amestec de condimente "Hot & Spicy"

Mod de preparare

Dezghetam aluatul de foietaj. Intindem foile de aluat(atat cat se intind ele, nu fortam). Ungem fiecare foaie cu putin ketchup, eu am preferat sa pun dulce si sa adaug condimente, dar se poate pune un ketchup usor picant.

Presaram condimente peste ketchup si seminte de chimen. Rulam foile si taiem rondele de maxim 2 cm fiecare.

Tapetam tava cu hartie de copt, asezam rondelele la distante de 2-3 cm una fata de alta si le coacem la 180 grade pentru 35 de minute. Eu am copt in doua tavi de 26/40 cm, a cate 15 rondele.

Sunt bune cu o bere alaturi, dar si fara!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor