Dezghetam aluatul de foietaj. Intindem foile de aluat(atat cat se intind ele, nu fortam). Ungem fiecare foaie cu putin ketchup, eu am preferat sa pun dulce si sa adaug condimente, dar se poate pune un ketchup usor picant.
Presaram condimente peste ketchup si seminte de chimen. Rulam foile si taiem rondele de maxim 2 cm fiecare.
Tapetam tava cu hartie de copt, asezam rondelele la distante de 2-3 cm una fata de alta si le coacem la 180 grade pentru 35 de minute. Eu am copt in doua tavi de 26/40 cm, a cate 15 rondele.
Sunt bune cu o bere alaturi, dar si fara!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii