autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii aperitiv

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
10 rosii potrivit de mari, 150 g brinza de vaci, 200 brinza telemea, 100 g unt, marar.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile, se taie un capac si se scoate tot miezul, se pun la scurs cu fata in jos pe un servetel absorbant; intr-un castron se amesteca unul, brinza de vaci, brinza telemea farimata; se amesteca pina

devine o pasta omogena. cu aceasta pasta se umplu rosiile; se orneaza cu frunze de marar sau patrunjel.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
APERITIV DIN ROSII PENTRU MICUL DEJUN

APERITIV DIN ROSII PENTRU MICUL DEJUN

De la fiecare rosie se taie cu atentie capacelul.Se scoate miezul cu o lingurita,scobind cu grija

4 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Corabioare aperitiv

Corabioare aperitiv

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete. Se taie bagheta

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Usor de facut, bun de mancat.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 10 rosii potrivit de mari
  • 150 g brinza de vaci
  • 200 brinza telemea
  • 100 g unt
  • marar.

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Usor de facut, bun de mancat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Rulouri de clatite umplute cu cascaval si bacon