Se spala rosiile, se taie un capac si se scoate tot miezul, se pun la scurs cu fata in jos pe un servetel absorbant; intr-un castron se amesteca unul, brinza de vaci, brinza telemea farimata; se amesteca pina
devine o pasta omogena. cu aceasta pasta se umplu rosiile; se orneaza cu frunze de marar sau patrunjel.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii