autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii aperitiv

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
10 rosii potrivit de mari, 150 g brinza de vaci, 200 brinza telemea, 100 g unt, marar.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile, se taie un capac si se scoate tot miezul, se pun la scurs cu fata in jos pe un servetel absorbant; intr-un castron se amesteca unul, brinza de vaci, brinza telemea farimata; se amesteca pina

devine o pasta omogena. cu aceasta pasta se umplu rosiile; se orneaza cu frunze de marar sau patrunjel.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
APERITIV DIN ROSII PENTRU MICUL DEJUN

APERITIV DIN ROSII PENTRU MICUL DEJUN

De la fiecare rosie se taie cu atentie capacelul.Se scoate miezul cu o lingurita,scobind cu grija

4 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Omleta cu urda

Omleta cu urda

Amestecam urda cu cascavalul si asezonam. Facem o omleta din cele 4 oua pe care o rasturnam pe o

11 voturi    15 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Usor de facut, bun de mancat.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 10 rosii potrivit de mari
  • 150 g brinza de vaci
  • 200 brinza telemea
  • 100 g unt
  • marar.

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Usor de facut, bun de mancat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu cartofi si branza de oaie