autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii aperitiv

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
10 rosii potrivit de mari, 150 g brinza de vaci, 200 brinza telemea, 100 g unt, marar.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile, se taie un capac si se scoate tot miezul, se pun la scurs cu fata in jos pe un servetel absorbant; intr-un castron se amesteca unul, brinza de vaci, brinza telemea farimata; se amesteca pina

devine o pasta omogena. cu aceasta pasta se umplu rosiile; se orneaza cu frunze de marar sau patrunjel.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
APERITIV DIN ROSII PENTRU MICUL DEJUN

APERITIV DIN ROSII PENTRU MICUL DEJUN

De la fiecare rosie se taie cu atentie capacelul.Se scoate miezul cu o lingurita,scobind cu grija

4 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Rosii umplute

Rosii umplute

Se scoate miezul de la rosii. Se amesteca urda cu mararul si sare dupa gust. Se pune pasta obtinuta

6 voturi    6 comentarii
12 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Usor de facut, bun de mancat.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 10 rosii potrivit de mari
  • 150 g brinza de vaci
  • 200 brinza telemea
  • 100 g unt
  • marar.

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Usor de facut, bun de mancat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Vinete pane cu urda si ardei gras