Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

Ingrediente

  • 200 grame rosii cherry
  • 100 grame zahar
  • 10 cl de otet balsamic de calitate
  • 30 de grame mac

Mod de preparare

1. Spalati si stergeti rosiile cu grija, astfel incat pedunculul (codita) sa ramana la locul ei.

2. Puneti macul intr-un vas mic.

3. Pregatiti caramelul cu zaharul, otetul balsamic si un pic de apa. Pastrati-l la cald.

4. Incepeti sa inmuiati jumatatea inferioara a rosiilor si continuati cu trecerea lor prin mac.

5. Asezati pe hartie de copt si lasati sa se raceasca.

6. Daca unele rosii au ramas fara peduncul le puteti inmuia folosind o scobitoare.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor