Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

Ingrediente

  • 200 grame rosii cherry
  • 100 grame zahar
  • 10 cl de otet balsamic de calitate
  • 30 de grame mac

Mod de preparare

1. Spalati si stergeti rosiile cu grija, astfel incat pedunculul (codita) sa ramana la locul ei.

2. Puneti macul intr-un vas mic.

3. Pregatiti caramelul cu zaharul, otetul balsamic si un pic de apa. Pastrati-l la cald.

4. Incepeti sa inmuiati jumatatea inferioara a rosiilor si continuati cu trecerea lor prin mac.

5. Asezati pe hartie de copt si lasati sa se raceasca.

6. Daca unele rosii au ramas fara peduncul le puteti inmuia folosind o scobitoare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise