1. Spalati si stergeti rosiile cu grija, astfel incat pedunculul (codita) sa ramana la locul ei.
2. Puneti macul intr-un vas mic.
3. Pregatiti caramelul cu zaharul, otetul balsamic si un pic de apa. Pastrati-l la cald.
4. Incepeti sa inmuiati jumatatea inferioara a rosiilor si continuati cu trecerea lor prin mac.
5. Asezati pe hartie de copt si lasati sa se raceasca.
6. Daca unele rosii au ramas fara peduncul le puteti inmuia folosind o scobitoare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii