1. Spalati si stergeti rosiile cu grija, astfel incat pedunculul (codita) sa ramana la locul ei.
2. Puneti macul intr-un vas mic.
3. Pregatiti caramelul cu zaharul, otetul balsamic si un pic de apa. Pastrati-l la cald.
4. Incepeti sa inmuiati jumatatea inferioara a rosiilor si continuati cu trecerea lor prin mac.
5. Asezati pe hartie de copt si lasati sa se raceasca.
6. Daca unele rosii au ramas fara peduncul le puteti inmuia folosind o scobitoare.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii