autor:

atelierul de retete

» » Aperitive

Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

Autor: atelierul de retete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 21 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: atelierul de retete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 21 martie 2014

Ingrediente
200 grame rosii cherry, 100 grame zahar, 10 cl de otet balsamic de calitate, 30 de grame mac

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Spalati si stergeti rosiile cu grija, astfel incat pedunculul (codita) sa ramana la locul ei.

2. Puneti macul intr-un vas mic.

3. Pregatiti caramelul cu zaharul, otetul balsamic si un pic de apa. Pastrati-l la cald.

4. Incepeti sa inmuiati jumatatea inferioara a rosiilor si continuati cu trecerea lor prin mac.

5. Asezati pe hartie de copt si lasati sa se raceasca.

6. Daca unele rosii au ramas fara peduncul le puteti inmuia folosind o scobitoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci marinate

Ciuperci marinate

1 Se taie morcovul cubulete sau triunghiuri, se taie ceapa rondele, usturoiul se incresteaza 2 catei

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ieri am fost prin piata si erau niste ciuperci atit de frumoase incit nu am rezistat si am luat si

4 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2014

    Bun,bun,bun si de efect...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 grame rosii cherry
  • 100 grame zahar
  • 10 cl de otet balsamic de calitate
  • 30 de grame mac

Raporteaza reteta

Retete
de atelierul de retete
Scoici St.Jacques cu trufe

Scoici St.Jacques cu trufe

Se pune untul in tigaia usor incalzita. Cand incepe sa capete o culoare aurie se pun scoicile. Se

0 voturi    2 comentarii
10 min
Retete de Craciun
Tort Mont Blanc

Tort Mont Blanc

Decor braduti: Taiati cu un cutit zimtat diverse inaltimi de cornete. Cu grija, pentru ca sunt fragile.

0 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Torturi
Sardine in stil marocan

Sardine in stil marocan

Curatam sardinele de solzi, cap, aripioare, precum si interiorul. Le deschidem (fara sa le taiem

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun si de efect...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Gogosari aperitiv