autor:

Cristina Oprica

» » Aperitive

Rosii coapte cu carpacio

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1 pachet carpacio de vita (de la supermarket), 3-4 rosii, 1 lingurita de ulei, sare, piper, busuioc, un fir sau doua de ceapa verde pentru decor.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Rosiile taiate felii se aseaza in tigaia bine incinsa si unsa cu putin ulei (doar cat sa nu le lase sa se lipeasca). Se trag repede pe ambele parti apoi se aseaza cate o feliuta de carpacio pe fiecare felie de rosie, se presara putin busuioc tocat si se mai lasa putin pe foc acoperind cu un capac.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se orneaza cu ceapa verde taiata foarte subtire pe lung si se serveste fierbinte cu feliute de franzela prajita si unsa cu putin unt.
Se poate manca la micul dejun sau ca aperitiv cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii coapte cu carpacio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitive pe scobitori

Aperitive pe scobitori

Se taie cascavalul si mortadela in cuburi. Pe o scobitoare se infige o crocheta, un cub de cascaval

8 voturi    12 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
Strudel oriental Lucica

Strudel oriental Lucica

Caisele taiate cubulete se amesteca, intr-un bol,cu sucul de portocale(eu am stors o portocala) Carnea

5 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet carpacio de vita (de la supermarket)
  • 3-4 rosii
  • 1 lingurita de ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • un fir sau doua de ceapa verde pentru decor.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvursti in aluat