autor:

Cristina Oprica

» » Aperitive

Rosii coapte cu carpacio

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1 pachet carpacio de vita (de la supermarket), 3-4 rosii, 1 lingurita de ulei, sare, piper, busuioc, un fir sau doua de ceapa verde pentru decor.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Rosiile taiate felii se aseaza in tigaia bine incinsa si unsa cu putin ulei (doar cat sa nu le lase sa se lipeasca). Se trag repede pe ambele parti apoi se aseaza cate o feliuta de carpacio pe fiecare felie de rosie, se presara putin busuioc tocat si se mai lasa putin pe foc acoperind cu un capac.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se orneaza cu ceapa verde taiata foarte subtire pe lung si se serveste fierbinte cu feliute de franzela prajita si unsa cu putin unt.
Se poate manca la micul dejun sau ca aperitiv cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii coapte cu carpacio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet carpacio de vita (de la supermarket)
  • 3-4 rosii
  • 1 lingurita de ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • un fir sau doua de ceapa verde pentru decor.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clatite cu orez si ficat de pui