Pregatire:
Rosiile se spala,li se taie cate un capac fara a se desprinde complet,li se scoate miezul si se pune cu scobitura in jos la scurs.
Kaizerul se taie julien.
Ceapa verde se taie chibrite.
Oregano se toaca.Usturoiul se curata,se zdrobeste.
Painea se taie cuburi mici.
Preparare:
Se infierbanta o tigaie in care se pune la topit kaizerul.Daca acesta este prea slab se adauga o lingura de ulei de masline.Se adauga ceapa si cuburile de paine si dupa ce s-au prajit,se adauga miezul de la rosii,otetul balsamic si oregano.
Rosiile se umplu cu acest amestec si se presoara parmezan.Se dau la cuptorul incins,15min.Daca ramane umplutura,se asaza pe farfurie,langa rosiile fierbinti.
Servire:
Se monteaza pe frunze de salata verde pe farfurie sau platou,se servesc ca gustari calde.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii