autor:

paviasi

» » Aperitive

Rosii crocante mediteraneene

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2010

Ingrediente
Pt.10 portii,, Rosii potrivite,20 de bucati,aproxim.2,000kg, Kaizer,0,250kg, Ceapa verde,0,250kg, Usturoi 2 catei,, Oregano verde,0,030kg, Paine feliata 0,400kg, Parmezan 0,150kg, Piper,, Otet balsamic, 2 linguri.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Pregatire:
Rosiile se spala,li se taie cate un capac fara a se desprinde complet,li se scoate miezul si se pune cu scobitura in jos la scurs.
Kaizerul se taie julien.
Ceapa verde se taie chibrite.
Oregano se toaca.Usturoiul se curata,se zdrobeste.
Painea se taie cuburi mici.

Preparare:
Se infierbanta o tigaie in care se pune la topit kaizerul.Daca acesta este prea slab se adauga o lingura de ulei de masline.Se adauga ceapa si cuburile de paine si dupa ce s-au prajit,se adauga miezul de la rosii,otetul balsamic si oregano.
Rosiile se umplu cu acest amestec si se presoara parmezan.Se dau la cuptorul incins,15min.Daca ramane umplutura,se asaza pe farfurie,langa rosiile fierbinti.

Servire:
Se monteaza pe frunze de salata verde pe farfurie sau platou,se servesc ca gustari calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii crocante mediteraneene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ficatei in bacon

Ficatei in bacon

Ficateii se curata bine de pielite si se lasa cateva ore in apa rece ca sa iasa tot sangele din ei

15 voturi    14 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

Pieptul se bate intr-o folie alimentara pentru a nu murdarii peretii dupa care exteriorul se condimenteaza

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Cred ca ar arata foarte bine cu putin cascaval ras deasupra.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Foarte aromate rosiile tale.Am mancat la Taba in Egipt ( fara kaiser) si au fost delicioase.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Este o reteta interesanta si cred ca, foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pt.10 portii,
  • Rosii potrivite,20 de bucati,aproxim.2,000kg
  • Kaizer,0,250kg
  • Ceapa verde,0,250kg
  • Usturoi 2 catei,
  • Oregano verde,0,030kg
  • Paine feliata 0,400kg
  • Parmezan 0,150kg
  • Piper,
  • Otet balsamic
  • 2 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

mira (Chef de cuisine)

Cred ca ar arata foarte bine cu putin cascaval ras deasupra.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Budinca de clatite cu creier