autor:

DINCA

» » Conserve si muraturi

Rosii in bulion

Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 august 2012

Ingrediente
- 20 kg de rosii(pot fi si mai multe), - borcane, - sare

Dificultate: Medie Timp: 3h

4 voturi

Mod de preparare

Preparare: Se spala rosiile si se lasa sa se scurga de apa.Borcanele se spala se lasa sa se scurga bine de apa si se sterilizeaza.Se aseaza rosiile in borcane ca la compot.Separat se face un sos prin separatorul de rosii care se sareaza.Se socoteste cam la un litru de sos o lingura cu varf de sare.Sosul trebuie sa fie sarat un pic peste normal.Se adauga sosul la rosiile din borcane, se pun capacele si se inchid bine.Se streilizeaza la bain marie 25 minute de cand incepe sa fiarba ca sa tina mai bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii in bulion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Rosii in bulion fara conservant

Rosii in bulion fara conservant

Imi place sa pun si rosii in bulion, cu totul, doar decojite, pentru ca sunt foarte bune la gatit,

20 voturi    25 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Roşii cireşe(cherry) şi dovlecei în bulion

Roşii cireşe(cherry) şi dovlecei în bulion

Roşiile cherry se spală şi se scurg bine, se aşază în borcane de 500 ml. Dovleceii se taie

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

    odata cu reteta dvs am gasit butonul "Salveaza in cartea de bucate".....ah, cat m-am uitat cum sa salvez o reteta....incep cu a dvs....foarte frumoasa prezentarea

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 august 2012

    Provizii bune pt iarna!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 august 2012

    Minunate pentru iarna si nu numai...

Dificultate

Medie

Timp

3h

4 voturi

Ingrediente

  • - 20 kg de rosii(pot fi si mai multe)
  • - borcane
  • - sare

Raporteaza reteta

Retete
de DINCA
Prajitura Miharti

Prajitura Miharti

PENTRU PANDISPAN: Se separa galbenusurile de albusuri.Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu crema  la rece

Prajitura cu crema la rece

Preparare pandispan:Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Galbenusurile

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Inghetata de vanilie:

Inghetata de vanilie:

Preparare:Se pune laptele la fiert intr un vas.Cand incepe sa fiarba, se adauga vanilia,zaharul,galbenusurile

4 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Inghetate

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

odata cu reteta dvs am gasit butonul "Salveaza in cartea de bucate".....ah, cat m-am uitat cum sa salvez o reteta....incep cu a dvs....foarte frumoasa prezentarea

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Ciorbă la borcan(conservă)