Preparare: Se spala rosiile si se lasa sa se scurga de apa.Borcanele se spala se lasa sa se scurga bine de apa si se sterilizeaza.Se aseaza rosiile in borcane ca la compot.Separat se face un sos prin separatorul de rosii care se sareaza.Se socoteste cam la un litru de sos o lingura cu varf de sare.Sosul trebuie sa fie sarat un pic peste normal.Se adauga sosul la rosiile din borcane, se pun capacele si se inchid bine.Se streilizeaza la bain marie 25 minute de cand incepe sa fiarba ca sa tina mai bine.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii